Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #12

Verdt å følge: Instagram Edition #12

Fem nye Instagram-kontoer med innhold som inspirerer.

Etter et lite opphold klinker vi til med nye tips til følgeverdig innhold på Instagram. Fortsatt med en intensjon om å styre utenom de største kontoene med det mest kommersielle innholdet, og heller løfte frem mer eller mindre skjulte perler.

Glem heller ikke å følge både @tidssonen og @harralsen på Instagram, og se alle våre tidligere tips her: #1#2#3#4#5#6#7#8#9, #10 og #11.

@iamcasa

Andrea Casalegno er en ung og energisk samler som dekker et vidt spekter av klokker. Fra gammel vintage til moderne lanseringer – fra budsjettvennlige alternativer til drømmeklokker. Noe av innholdet er på morsmålet italiensk, men det er også plenty av poster og videoer på engelsk.

@tempusx

Ondra er en Praha-basert entusiast og hobbyfotograf med stålkontroll på kameraet. Flust av flotte bilder, hvor både mikromerker, indies og bransjens tungvektere får vist seg frem foran linsen.


ANNONSE


@ontherocks

I tillegg til å være redaktør for det fransk-språklige klokkenettstedet Les Rhabilleurs er Nicolas Amsellem en velkledd herre med en særdeles god smak innen klokker. Forvent en herlig miks av vintage, moderne, motoriserte kjøretøy og annet snacks.

@a_zhangerator

Andy Zhang er CEO for WatchBox China, men hans interesse for klokker strekker seg langt utover arbeidstiden. På Instagram deles både glimt fra egen samling og klokker han møter på veien.

@stavangerwatches

Norsk entusiast og kjenning fra Tidssonens forum. «Safequeen» er ikke et begrep i vokabularet til StavangerWatches, som ikke nøler med å bruke klokkene sine i felten. Slik det selvsagt bør være!


ANNONSE