Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #2

Verdt å følge: Instagram Edition #2

Fem nye IG-kontoer man ikke bør gå glipp av.

Før jul satte vi fokus på en håndfull Instagram-kontoer vi mener er verdt å følge. Ikke nødvendigvis de største og mest brautende, men gode kontoer med interessant innhold, særskilt gode bilder eller en eller annen x-faktor.

Gjør deg klar til å trykke «Følg» – for her er fem nye:

@68molle

Svensk samler med fokus på Seiko og Grand Seiko. Molle har for lengst gjort seg bemerket utenfor vårt naboland, og ble blant annet portrettert da Grand Seiko kjørte en omfattende kampanje i samarbeid med Hodinkee.

@bigpilot.watchguy

Innehaver av nettets best ressurskilde for IWC Big Pilot, bigpilot.watch. På Instagram viser han frem glimt fra samlingen, samt «klokkespottinger» av pilotklokken på kjente på håndledd.


ANNONSE


@garyg_1

Kjent samler og klokkeskribent med sansen for utsøkt haute horlogerie. Independent watchmaking som Voutilainen, Dufour, Halter og Journe – men også mer «mainstream» klokker som Patek, Lange og Vacheron.

@nils.o.t

Forum-kjenning som den seneste tiden har trukket stadig mer i retning av nisjemerker som Grönefeld, MB&F, Moser og Lange. Mange flotte close-ups av like flotte ur, og en klokkeferd det er gøy å være gratispassasjer på.

@horlogerie_compliquee

Oppdatering: Det har i ettertid kommet frem at det hverken er Herr Dufour eller noen av hans nærmeste som står bak kontoen.

Bak navnet «horlogerie_compliquee» skjuler det seg en av industriens mest respekterte profiler. Ja, dette er kontoen til selveste Philippe Dufour. Mesterurmakeren er ikke den mest aktive brukeren av IG, men glimter til med små innblikk i hans verden. Vel verdt å følge!


ANNONSE