Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #4

Verdt å følge: Instagram Edition #4

Fem nye skjulte juveler på Instagram.

Lei av de samme klokkene i feeden din dag ut og dag inn? Instagram kan fort bli et ekkokammer av et knippe «hotte» klokker, fremvist på håndledd av ulike tykkelser, fargetoner og behåring. Kjedelige, uinspirerende og i ytterste konsekvens drepende for klokkeinteressen.

Men fortvil ikke – her kommer fem gode Instagram-kontoer det er verdt å følge! (Se også våre tidligere forslag #1, #2 og #3).

@gp_chronicles

I undertegnedes øyne får ikke Girard-Perregaux helt den oppmerksomheten de fortjener. Heldigvis finnes det unntak, som den anonyme samleren bak The GP Chronicles.

@gp_chronicles kan følges her.

@mywatchdrawer

Anonym samler med heftig gods i skuffen. En fin miks av både gammelt og moderne, men nærmest utelukkende eksepsjonelle klokker av den avanserte og/eller sjeldne sorten. Vi lar bildet nedenfor tale for seg selv.

@gerald.genta.heritage

Mannen, myten, legenden. Det er mer ved Gérald Genta enn Royal Oak og Nautilus, og flere sider ved den anerkjente klokkedesigneren deles nå på en Instagram-kontoen drevet av Gérald Genta Heritage Association og Gentas familie.

@creatingcartier

Francesca Cartier Brickell er barnebarnet til Jean-Jacques Cartier – den siste i Cartier-familien som ledet det kjente luksushuset. Med en åpenbar interesse for familiens historie, har Cartier Brickell skrevet boken «Cartiers: The Untold Story of the Family behind the Jewellery Empire». Flere av historiene og funnene deles på Instagram.

@langepedia

Ganske enkelt den ultimate IG-kilden for informasjon og vakre shots av A. Lange & Söhne. Innehaveren har tidligere vært ansatt merket, og kjenner nærmest hver eneste klokke, historie og myte knyttet til det tyske merket.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!