Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #4

Verdt å følge: Instagram Edition #4

Fem nye skjulte juveler på Instagram.

Lei av de samme klokkene i feeden din dag ut og dag inn? Instagram kan fort bli et ekkokammer av et knippe «hotte» klokker, fremvist på håndledd av ulike tykkelser, fargetoner og behåring. Kjedelige, uinspirerende og i ytterste konsekvens drepende for klokkeinteressen.

Men fortvil ikke – her kommer fem gode Instagram-kontoer det er verdt å følge! (Se også våre tidligere forslag #1, #2 og #3).

@gp_chronicles

I undertegnedes øyne får ikke Girard-Perregaux helt den oppmerksomheten de fortjener. Heldigvis finnes det unntak, som den anonyme samleren bak The GP Chronicles.

@gp_chronicles kan følges her.


ANNONSE


@mywatchdrawer

Anonym samler med heftig gods i skuffen. En fin miks av både gammelt og moderne, men nærmest utelukkende eksepsjonelle klokker av den avanserte og/eller sjeldne sorten. Vi lar bildet nedenfor tale for seg selv.

@gerald.genta.heritage

Mannen, myten, legenden. Det er mer ved Gérald Genta enn Royal Oak og Nautilus, og flere sider ved den anerkjente klokkedesigneren deles nå på en Instagram-kontoen drevet av Gérald Genta Heritage Association og Gentas familie.

@creatingcartier

Francesca Cartier Brickell er barnebarnet til Jean-Jacques Cartier – den siste i Cartier-familien som ledet det kjente luksushuset. Med en åpenbar interesse for familiens historie, har Cartier Brickell skrevet boken «Cartiers: The Untold Story of the Family behind the Jewellery Empire». Flere av historiene og funnene deles på Instagram.

@langepedia

Ganske enkelt den ultimate IG-kilden for informasjon og vakre shots av A. Lange & Söhne. Innehaveren har tidligere vært ansatt merket, og kjenner nærmest hver eneste klokke, historie og myte knyttet til det tyske merket.


ANNONSE