Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #6

Verdt å følge: Instagram Edition #6

Årets første tips til IG-kontoer det er verdt å få med seg.

Instagram er fortsatt et spennende sted for oppdagelse og inspirasjon. I alle fall om man styrer unna de største kontoene, som preges av mye repetisjon av de samme «hotte» klokkene. Å finne disse mindre kontoene med noen hundre eller noen tusen følgere, er imidlertid ikke det letteste. Derfor har vi nok en gang påtatt oss jobben som din guide til interessante klokkekontoer på Instagram.

Glem heller ikke å følge @tidssonen, og ta gjerne en kikk på våre tidligere tips til IG-kontoer her: #1, #2, #3, #4 og #5.

@dr.skinnywrist

En av «våre egne» fra forumet som ikke er redd for å gå sine egne veier. Fokus på uavhengige urmakere og merker, H. Moser & Cie., Czapek og Urwerk. Hans reise i independent watchmaking kan for øvrig følges her.

@marekielbasa.md

En yngre amerikansk entusiast med en samling som treffer undertegnede midt i hjertet. Vær forberedt på en herlig miks av tidlig Roger Dubuis, Chopard, Lange og mer uventede godbiter. Inspirasjon for de av oss med sansen for «glemte helter» – og kvaliteten på bildene er en ren fryd for øyet.


ANNONSE


@penny_watch_official

Koreansk klokkeblogger og entusiast med mye snadder i boksen. Vekt på high-end som Audemars Piguet, Lange, Breguet og Patek. Nesten like mange bilder av klokkenes verkside som skiveside – men vi klager definitivt ikke.

@grandseikofamily

Up-and-coming konto med fokus på Grand Seiko. En voksende samling av flotte bilder av både eldre og moderne GS.

@philippe_dufour_officiel

I en tidligere utgave av denne artikkelserien kom vi til skade for å linke til en konto som skulle vise seg å ikke tilhøre Mr. Dufour. Nå er den legendariske urmakeren endelig online med en offisiell konto – skjønt, vi mistenker at den delvis styres av datteren Daniela.


ANNONSE