Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #7

Verdt å følge: Instagram Edition #7

Fem knallgode IG-kontoer som fortjener en kikk.

Klokker på sosiale medier tikker videre, men virkelige juvelene blir stadig vanskeligere å finne. Siden i fjor sommer har vi påtatt oss jobben som kurator, og har med jevne mellomrom presentert noen utvalgte Instagram-kontoer (og noen kanaler på YouTube) vi mener det er verdt å følge.

Husk også å følge @tidssonen, og sjekk ut våre tidligere tips til gode IG-kontoer her: #1, #2, #3, #4, #5 og #6.

@loupiosity

Instagram-kontoen til klokke- og smykkebloggen Loupiosity. Flotte bilder av flotte klokker – alt fra det seneste nye til vintage. Felles er en sjelden og smakfull feminin touch, både hva angår utvalg og stil.

@dial_log

Samler og entusiast med vekt på neo-vintage og vintage. Tenk eldre Cartier, tidllig Breguet, Daniel Roth, Chopard etc. Mange lekre «glemte helter» som det er verdt å bli påminnet om.


ANNONSE


@l951.1

Navnet indikerer en samler med sansen for Lange, og det er forsåvidt ikke feil. Kontoen omfatter likevel så mer enn bare det, med innslag av alt fra «vanlige» sportsklokker til eksotiske independents og vintage-perler.

@therealmassena

Tidligere direktør for TimeZone.com og auksjonshuset Antiquorum. Nå gründer for klokkemerket Massena LAB. William Massena er en herre med langt fartstid og velutviklet smak – og hans eskapader innen klokker kan følges på Instagram.

@jcbiver

Bransjelegende og arkitekten bak det moderne Blancpain, Omega og Hublot. Senest president for klokkedivisjonen hos LVMH. Sannsynligheten er stor for at du følger ham allerede. Gjør du ikke det, er det bare å klikke «Følg» først som sist.


ANNONSE