Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #8

Verdt å følge: Instagram Edition #8

Ny måned, nye IG-kontoer å sjekke ut.

Flere av våre lesere gleder seg over våre tips til interessante, annerledes, og noen ganger rare klokke-orienterte kontoer på Instagram. Siden dag én har ideen vært å trekke frem de skjulte perlene, som ikke får helt den oppmerksomheten vi mener de fortjener.

Vi innnrømmer gjerne at artiklene har kommet litt i hytt og vær, men vi har nå bestemt oss for å gjøre dette til en fast månedlig spalte.

Samtidig inviterer vi dere leserne til å sende inn gode tips til kvalitetstid@tidssonen.no.

Følg oss også på @tidssonen om du ikke allerede gjør det, og sjekk ut våre tidligere tips til gode IG-kontoer her: #1, #2, #3, #4, #5, #6 og #7.


ANNONSE


@le_monde_edmond

Instagram-kontoen til Le Monde Edmond – den Zürich-baserte skribenten Edmond Saran, med sansen for vintageklokker og gamle biler. What’s not to like?

@jojolamontre

Beskrevet av vår tidligere skribent Nicolai Giil som «…en ultraentusiast, Geneva born and raised». Joël Laplace jakter på vintageskatter og dokumenterer det stilsikkert i sin Instagran-feed. Noen velkjente merker – men også veldig mange glemte fra svunne tider.

@dimepiece.co

Kort og godt kvinner og klokker (eller først og fremst kvinner med klokker). Ikke begrenset til kjedelige wristshots, men snarere mange fargerike innslag som beviser at klokker ikke bare er et nytelsesmiddel forbeholdt menn.

@glbrunner

En av bransjens mest erfarne klokkeskribenter. Medstifter av det tyske nettstedet Uhrenkosmos, og forfatter av over 30 bøker om klokker. Kanskje ikke de beste bildene – men en ekstremt innsiktsfull og kunnskapsrik herre det er verdt å følge.

@ks_explorers_club

Instagram-kontoen til «Klocksnack Explorers Club» – et artig initiativ opprettet av våre venner på det svenske klokkeforumet Klocksnack (se tråden her). Inspirert av den tradisjonsrike The Explorers Club i New York, og skapt for å oppmuntre medlemmene til å bruke sine Rolex-klokker i sitt rette element.


ANNONSE