Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #11

Verdt å følge: Instagram Edition #11

Nytt år og nye Instagram-brukere det er verdt å følge.

Husk å ta en kikk på vår offisielle konto @tidssonen, og klikk deg gjerne gjennom våre tidligere tips følgeverdige IG-kontoer her: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9 og #10.

@6inchwrist

Singapore-basert entusiast med tilgang på mange lekre klokker. Lite sportsmodeller fra Rolex i stål – desto mer Cartier, Chopard L.U.C og Lange. Skarpe bilder av skarpe klokker, og perfekt inspirasjon for de som søker litt utenfor allfarvei innen «fine watchmaking».

@achickenwristsdelight

Utenfor allfarvei går også norske Anders Törmä. Men kategorien er verktøyklokker, og flere av produsentene er mikromerker. Tross angivelig pinglete håndledd, har Törmä stødige hender som knipser gode makrobilder av detaljer man ikke vanligvis studerer på så nært hold.

@musee_mih

Musée International d’Horlogerie – eller kanskje mer forståelig, International Watchmaking Museum. Urmakermuseet i La Chaux-de-Fonds er en velkjent institusjon i den sveitsiske urindustrien, og rommer en imponerende samling av signifikante, sjeldne og rare klokker. Fra antikviteter og vintage til glemte helter og det moderne.


ANNONSE


@vintagecertinas

Den beste ressurskilden på nett for gamle Certina-modeller har også en egen Instagram-konto. Feeden består imidlertid ikke bare av klokker fra Certina, men er ispedd glimt av andre merker og amerikanske biler. Slettes ingen dum miks.

@watchguru_

Har man vært noen år i gamet dra man kanskje kjensel på Tom Bolt. For mange av Tidssonens lesere er han kanskje best kjent som «dealeren» i dokumentaren «Time Machines», som ble publisert på YouTube for snart 12 år siden (den ligger fortsatt her). Mr. Bolt poster både gamle og moderne klokker, gjerne sammen med noen personlige betraktninger om modellene.


ANNONSE