Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #5

Verdt å følge: Instagram Edition #5

Enda flere klokkekontoer man ikke bør gå glipp av.

Klokkestoff på Instagram er ikke akkurat noen mangelvare. For litt andre impulser enn hypede klokker og sedvanlige wristshots må man derimot grave dypere enn overflaten. Good news – den jobben har vi påtatt oss, og vi kan nå presentere fem nye IG-kontoer som vi mener er verdt å følge.

Glem heller ikke å følge @tidssonen, og ta gjerne en kikk på våre tidligere tips til IG-kontoer her: #1, #2, #3 og #4.

@b44x_watch

Belgisk samler av vintage Grand Seiko og King Seiko, med vekt på designene til Taro Tanaka («Grammar of Design»). Flotte klokker, gode bilder og informative poster gjør b44x_watch til en av de beste «ukjente» IG-kontoene for eldre high-end Seiko.

@hublotglenn

Hublot-Glenn er trolig Norges mest dedikerte samler av Hublot. En herlig type som ikke redd for å gå sine egne veier innenfor klokker. Enten man digger eller bare er litt nysgjerrig på Hublot, er dette en konto for inspirasjon og glede.


ANNONSE


@justin_hast_

Justin jobber med tekst og innholdsproduksjon for anerkjente aktører som Hodinkee, IWC og Bruun Rasmussen. En usedvanlig god miks av vintage, moderne, sært og mainstream. Og som Leica-instruktør vet han å håndtere et kamera.

@lar5erik

Nei, tross navnet er han ikke norsk. Derimot er @lar5erik en finsk herre med stålkontroll på lys og komposisjon. En av våre all-time favoritter innen «klokkefoto» – og kontoen mangler heller ikke kule klokker.

@perezcope

Grundig, hardtslående og mer enn en smule kontroversiell. Jose Pereztroika avdekker bullshit i påstått fakta hos merker, forhandlere, auksjonshus og samlere. Jose opererer også nettstedet Perezcope.com, som definitivt er verdt et besøk og gjennomlesning.


ANNONSE