Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #9

Verdt å følge: Instagram Edition #9

Fem nye Instagram-kontoer man ikke bør gå glipp av.

Selv om store deler av landet nå har gått til ferie, er sommeren en høysesong for verdens instagrammere. Kanskje ikke i like høy grad for de med fokus på klokker – men det er definitivt ikke noe problem å få en «daily fix».

Her kommer fem nye kontoer det kan være verdt å følge. Glem heller ikke å sjekke ut @tidssonen, og se også våre tidligere tips til gode IG-kontoer her: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7 og #8.

@watches__cltr

En nokså fersk konto startet av Foundation de la Haute Horlogerie (FHH). Målet er å øke bevisstheten og interessen for klokker – kanskje først og fremst hos et yngre og hippere publikum. Hvorvidt FHH vil lykkes får tiden vise, men det er uansett interessant å følge reisen.

@george.cramer

George Cramer er en klokkeskribent med en særskilt interesse for Cartier. Artiklene hans har vært publisert i medier som Fratello Watches, L’Officiel Hommes og Revolution – samt hans eget nettsted Troisanneaux. På Instagram deler han mye Cartier, men også andre godbiter.

@onehourwatch

«Original watch drawings made every day in one hour or less.» – ideen bak kontoen @onehourwatch er like enkel som den er genial. Masse flotte tegninger med klokker som tema.

@emmanuelgueit

Alle kjenner til Gérald Genta, men få kjenner til de øvrige designerne som har vært med på å forme den moderne klokkeverdenen. Emmanuel Gueit har jobbet med merker som Audemars Piguet, Piaget og Rolex, og er kanskje best kjent som skaperen av Royal Oak Offshore. På Instagram deler han fra egen portefølje.

@h.m.uhren

Kanskje en av de beste klokkefotografene på Instagram. Australia-baserte Haoming Wang har i tillegg stålkontroll på objektene for linsen, som sertifisert Watch Specialist av FHH og medlem av GPHG-akademiet. En konto til inspirasjon og nytelse.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!