Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #3

Verdt å følge: Instagram Edition #3

Fem klokkeklare tips til Instagram-jungelen.

Klokkemiljøet på Instagram lever fortsatt i beste velgående. Daglig publiseres det en uendelig strøm av wristshot og andre klokkebilder. Følger man klokkekontoene ukritisk, blir Instagram fort en evig runddans av de samme «hotte» klokkene.

Men fortvil ikke – her er våre tips til mer interessante IG-kontoer det er verdt å følge! (Se også våre tidligere tips #1 og #2).

@peterdeployant

Peter Chong er en kjent samler og redaktør for det Singapore-baserte klokkenettstedet Deployant. På sin egen Instagram-konto deler han primært makrobilder – hvor hovedvekten er klokker som virkelig er «makroverdige».

@thomasnorthring

I en helt annen del av verden har vi finske Tuomo. Til tross for at noen sveitsere dukker fra tid til annen, er kontoen først og fremst dedikert til den uavhengige urmakeren Stepan Sarpaneva. Masse snacks for de av oss som digger (eller er nysgjerrig på) finsk independent watchmaking.


ANNONSE


@rolexpassionreport

En velkjent figur i Rolex-miljøet og også en smule kontroversiell. Philipp Stahl er en herre det er verdt å følge, for sjansen for å få med seg siste nytt i Rolex-verdenen vil økes betraktelig.

@gshock_maniac

Fra det ene til det andre – G-Shock Maniac er Instagrams beste konto for de batteridrevne godbitene fra Japan. Nyheter, bilder og repostinger som gjør kontoen til et fint utgangspunkt for et videre dykk i G-Shock-universet.

@edthezilla

Edzilla er kanskje ikke den største norske klokkekontoen, men er trolig blant de største på lidenskap og entusiasme. Han er en del av teamet vårt, men fortjener litt oppmerksomhet likevel. Tror du oss ikke er det bare å lytte her.


ANNONSE