Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #1

Verdt å følge: Instagram Edition #1

Fem klokkefokuserte Instagram-kontoer man ikke bør gå glipp av.

Klokker har for lengst blitt en greie i sosiale medier. I den massive jungelen av innhold er det likevel fort gjort å gå glipp av godbitene. Gjerne kvalitetskontoer som ikke nødvendigvis er de mest kommersielle, eller som har hundretusenvis av følgere.

Her er fem av de vi liker best:

@gulenissen

Norsk IGer og mangeårig Tidssonen-bruker med stålkontroll på kamera, lys og farger. Klokker i flere prisklasser, men primært kjente og etablerte merker. Kule Instagram Stories på reisefot.

@alfredoparamico

Kjent italiensk samler med drøssevis av godbiter på lur. Ja, såpass mange godbiter at vi godtar en «baris» i ny og ne. Samler primært på vintage Patek Philippe og Longines.


ANNONSE


@bexsonn

Britisk konto tilhørende nettmagasinet med samme navn. Fokus på flotte klokker og whiskey. Primært klokker på øverste hylle, og alltid bilder av høy kvalitet.

@equationdutemps

En velkjent figur i det internasjonale klokkemiljøet. Klokkeblogger og mangeårig samler, som har vært i gamet lenge. En balansert miks av nylanseringer, glemte helter, og eksepsjonell haute horlogerie.

@yonsson_in_a_nutshell

Klocksnack-kjendis, medgrunnlegger av den svenske klokke-podcasten «Two Watch Guys» og sporadisk klokkeskribent. Mest fokus på Seiko-universet, med full oversikt over rykter og siste nytt.


ANNONSE