Tidssonen.no – Norges ledende nettsted om klokker siden 2007.

Tidssonen ble startet av Jon Henrik Haraldsen i 2007, og ble tidlig et sentralt knutepunkt for klokkeinteresserte i Norge. Tidssonen byr i dag på innsiktsfulle artikler fra klokkenes verden, samt inviterer til kunnskapsutveksling og klokkeglede i eget forum, sosiale medier og arrangementer.

I 2011 åpnet Tidssonen en egen nettbutikk for klokketilbehør, og er i dag Norges ledende aktør innen denne nisjen. Butikken fører et nøye utvalgt sortiment fra renommerte merker som Baume & Mercier, Bergeon, Casio, Citizen og SwissKubiK.

 

Jon Henrik Haraldsen – grunnlegger og ansvarlig redaktør

Jon Henrik falt pladask for klokker i tenårene, og er i dag en av Norges ledende autoriteter på feltet. Som uavhengig klokkeekspert har han vært intervjuet og omtalt i medier som Dagbladet, DN, Dinside, NRK, TV2 og VG. Han har også vært paneldeltaker for Norges Urmakerforbund og Nærings- og fiskeridepartementet.

Fra 2015 til 2024 skrev Jon Henrik om klokker for Finansavisen, og var med på å etablere podcasten Klokkelandslaget. I 2024  utgav han den norske klokkeboken «50 KLOKKER» på Jæren Forlag.

 

Jørgen Erdahl – bidragsyter

Jørgen har hatt en en fascinasjon for klokker siden ungdomstiden. I 2017 startet han det norske klokkenettstedet Horae, og har også vært bidragsyter for flere andre klokkemedier. Jørgen er tidligere jurymedlem for bransjeprisen Watchstars, og har kommentert klokker i både lokale og nasjonale medier.

I 2024 ble Jørgen tatt opp som medlem av GPHG Academy, og begynte samme år å skrive ukentlig om klokker i Finansavisen Motor.

Grunnlagt
2007

Hovedkvarter
Fredrikstad

Virksomhet
Nettmagasin, forum, podcast, YouTube-kanal, sosiale medier og nettbutikk

Brukere / sidevisninger (2021)
314k / 10M