Tidssonen.no – Norges ledende nettsted om klokker siden 2007.

Tidssonen ble startet av Jon Henrik Haraldsen i 2007, og ble tidlig et sentralt knutepunkt for klokkeinteresserte i Norge. Tidssonen byr i dag på innsiktsfulle artikler fra klokkenes verden, samt inviterer til kunnskapsutveksling og klokkeglede i eget forum, sosiale medier og arrangementer.

I 2011 åpnet Tidssonen en egen nettbutikk for klokketilbehør, og er i dag Norges ledende aktør innen denne nisjen. Butikken fører et nøye utvalgt sortiment fra renommerte samarbeidspartnere som Bergeon, Everest Horology Products og SwissKubiK. Høsten 2019 ble Tidssonen nettbutikk en autorisert forhandler av Casio G-SHOCK.

 

Jon Henrik Haraldsen – daglig leder og ansvarlig redaktør

Jon Henrik falt pladask for klokker i tenårene, og er i dag en av Norges ledende autoriteter på feltet. Som uavhengig klokkeekspert har han vært intervjuet og omtalt i medier som Dagbladet, DN, Dinside, NRK, TV2 og VG – samt invitert som paneldeltaker for Norges Urmakerforbund og Nærings- og fiskeridepartementet.

Jon Henrik skriver fast om klokker i Finansavisen Motor og Premium. Han har en bachelor i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og har studert finans ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

 

Jørgen Erdahl – medredaktør

Jørgen har hatt en en fascinasjon for klokker siden ungdomstiden. I 2017 startet han det norske klokkenettstedet Horae, og har også vært bidragsyter for flere andre klokkemedier. Jørgen er tidligere jurymedlem for bransjeprisen Watchstars, og har kommentert klokker i både lokale og nasjonale medier.

 

Nicolai Giil – podcast-vert

Nicolai ble introdusert for klassiske biler av sin far, og i tenårene fikk han øynene opp for mekaniske klokker. I 2012 registrerte han seg på Tidssonens forum, og klokker ble en lidenskap. Som entusiast fokuserer han på ur litt utenom det vanlige – gjerne med litt patina og en interessant historie.

Nicolai har en BBA fra Handelshøyskolen BI, hvor han var redaktør for studentavisen INSIDE, samt grunnlegger av utvalget «The Watch Society». Han har en Master fra Geneva Business School, og jobber til daglig som journalist i Finansavisen.

 

Liza Haraldsen – innholdsprodusent, nettbutikk

Liza produserer innhold for Tidssonen, samt koordinerer vår markedsføring og nettbutikk. Hun har opprinnelig bakgrunn innen økonomi, men har de seneste årene jobbet som fotograf.

 

Martin Langaas – forummoderator

Martin («lantin») har siden 2017 styrt Tidssonens forum med topp dømmekraft (og en solid dose tålmodighet). Han har bakgrunn som siviløkonom fra NHH, og jobber til daglig i kommunikasjonsbransjen.

 

Nicolai Qvigstad Hjorth – teknisk rådgiver og drift

Tidssonens tekniske «Jack of all trades» og mangeårige verdifulle støttespiller. Til daglig er Nicolai innehaver av webbyrået Rimegate, som står for den tekniske driften av Tidssonen.no.

Grunnlagt
2007

Hovedkvarter
Fredrikstad

Virksomhet
Nettmagasin, forum, podcast, YouTube-kanal, sosiale medier og nettbutikk

Brukere / sidevisninger (2021)
314k / 10M