Om Tidssonen.no

Tidssonen.no er Norges største nettsted om klokker.

Siden oppstarten i 2007, har Tidssonen posisjonert seg som landets mest kjente og omfattende knytepunkt for klokkeinteresserte. Nettstedet presenterer eksklusive nyheter, omtaler, og andre innsiktsfulle artikler fra urenes verden. På Tidssonens dedikerte diskusjonsforum, samles flere tusen klokkeentusiaster for diskusjon og kunnskapsutveksling. I 2011 ble Tidssonen utvidet med en egen nettbutikk for tilbehør til klokker. Tidssonen nettbutikk er i dag landets største av sitt slag.

Fra 2015 til 2017 var Tidssonen innholdspartner med Dinside.no, forbruker- og livstils-nettstedet til Dagbladet.

 

Jon Henrik Haraldsen (f. 1987) er Tidssonens grunnlegger og redaktør.

I tillegg til arbeidet med Tidssonen, er Jon Henrik klokkejournalist for Hegnar Media. Han har en ukentlig klokkespalte i det populære helgemagasinet Finansavisen Motor, og er fast bidragsyter til livsstilsmagasinet Finansavisen Premium.

Tidligere har Jon Henrik vært på trykk i medier som Basic Klokker & Smykker, Eksklusiv, Gull & Ur (fagmagasinet til Norges Urmakerforbund og Norges Gullsmedforbund), og MANN.

Som uavhengig klokkeekspert har Jon Henrik blitt intervjuet, sitert, eller omtalt i riksdekkende medier som Autofil, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dinside.no, Finansavisen, Hegnar.no, Klikk.no, TV2, og VG.

 

Øvrige nåværende eller tidligere bidragsytere: Andreas Bakkemo, Magnus Forsberg, Nicolai Q. Hjorth, Martin Langaas, Kristian Hviding Kvam, Arne Rasmussen, Charles Røed, og Erik Sutterud.