Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Om Tidssonen.no

Tidssonen er Norges største nettsted om klokker.

Siden ble startet av Jon Henrik Haraldsen i 2007, og har siden den gang vært et viktig knytepunkt for klokkeinteresserte i Norge. Tidssonen byr i dag på innsiktsfulle artikler fra klokkenes verden, samt inviterer til kunnskapsutveksling og klokkeglede i eget forum, sosiale medier og arrangementer.

I 2011 utvidet Tidssonen med en egen nettbutikk for klokketilbehør, og er i dag er Norges ledende innen nisjen. Tidssonen nettbutikk fører et nøye utvalgt sortiment fra velrenommerte samarbeidspartnere som Bergeon, Everest Horology Products og SwissKubiK.

Fra 2015 til 2017 var Tidssonen innholdspartner med Dinside.no – Dagbladets forbruker- og livstilsnettsted.

 

Jon Henrik Haraldsen – grunnlegger og redaktør

Jon Henrik falt pladask for klokker i tenårene, og regnes i dag som en av Norges ledende autoriteter på feltet. Som uavhengig klokkeekspert har han vært intevjuet eller omtalt i medier som Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dinside, Finansavisen, Hegnar.no, Klikk, NRK, TV2 og VG – samt vært paneldeltaker for Norges Urmakerforbund og Nærings- og fiskeridepartementet.

Jon Henrik er i dag Hegnar Medias dedikerte klokkeekspert, med faste innslag i Finansavisen Motor og Finansavisen Premium. Han har en bachelor i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og har studert finans ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

 

Nicolai Giil – skribent

Nicolai ble introdusert for klassiske biler av sin far, og i tenårene fikk han øynene opp for mekaniske klokker. I 2012 registrerte han seg på Tidssonens forum, og klokker ble en lidenskap. Som entusiast fokuserer han på ur litt utenom det vanlige – helst med en interessant historie.

For tiden skriver han for Finansavisen, og studerer økonomi i Sveits. Nicolai har en BBA fra Handelshøyskolen BI, hvor han også var redaktør for studentavisen INSIDE. Han var også grunnlegger av SBIOs første dedikerte «klokkeutvalg» – The Watch Society.

 

Martin Langaas – forummoderator

Martin («lantin») har siden 2017 styrt Tidssonens forum med topp dømmekraft (og en solid dose tålmodighet). Han har bakgrunn som siviløkonom fra NHH, og jobber til daglig i kommunikasjonsbransjen.

 

Nicolai Qvigstad Hjorth – teknisk rådgiver og drift

Tidssonens mangeårige tekniske «Jack of all trades» og verdifulle støttespiller. Til daglig er Nicolai innehaver av webbyrået Frost Function, som står for den tekniske driften av Tidssonen.no.

 

Liza Haraldsen – nettbutikk, innholdsprodusent og fotograf

Liza sørger for orden og flyt i Tidssonen nettbutikk, samt bidrar som innholdsprodusent og kreativ rådgiver. Hun har bakgrunn som økonom, men studerer og tar oppdrag som fotograf.