Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Om Tidssonen.no

Tidssonen er Norges største nettsted om klokker.

Nettstedet ble startet av Jon Henrik Haraldsen i 2007, og har siden den gang vært et viktig knytepunkt for klokkeinteresserte i Norge. Tidssonen byr på innsiktsfulle artikler fra klokkenes verden, og inviterer til kunnskapsutveksling og klokkeglede i eget forum, sosiale medier og arrangementer.

I 2011 ble Tidssonen utvidet med en egen nettbutikk for tilbehør til klokker. Tidssonen nettbutikk er i dag landets største av sitt slag.

Fra 2015 til 2017 var Tidssonen innholdspartner med Dinside.no – Dagbladets forbruker- og livstils-nettsted.


Jon Henrik Haraldsen, grunnlegger og redaktør.

Jon Henrik falt pladask for klokker i tenårene, og er i dag å regne som en av Norges ledende autoriteter innen feltet. Som uavhengig klokkeekspert har han vært omtalt i medier som Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dinside, Finansavisen, Hegnar.no, Klikk, TV2 og VG.

Tidligere har Jon Henriks skriverier vært på trykk i titler som Basic Klokker & Smykker, Eksklusiv, Gull & Ur (fagmagasinet til Norges Urmakerforbund) og MANN.

Jon Henrik er i dag Hegnar Medias «klokkeekspert», og er et fast innslag i Finansavisen Motor og Finansavisen Premium. Han har en bachelor i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og har studert finans ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

Nicolai Giil, skribent.

Nicolai ble introdusert for klassiske biler av sin far, og i tenårene fikk han øynene opp for mekaniske klokker. I 2012 registrerte han seg på Tidssonens forum, og klokker ble en lidenskap. Som entusiast fokuserer han på ur litt utenom det vanlige – helst med en interessant historie.

For tiden skriver han ukentlig for Finansavisen, og studerer økonomi i Sveits. Nicolai har en BBA fra Handelshøyskolen BI, hvor han også var redaktør for studentavisen INSIDE, samt grunnlegger av SBIOs Watch Society.

Nicolai Qvigstad Hjorth, teknisk rådgiver.

Tidssonens mangeårige tekniske «alt-mulig-mann» og verdifulle støttespiller. Til daglig er Nicolai Co-Founder av Rimegate, og Co-Founder/CTO i PTX.

Liza Haraldsen, fotograf, innholdsprodusent og nettbutikk.

Forummoderatorer: Alinoe, Guybrush Threepwood, og lantin.