Tidssonen er Norges største nettsted om klokker.

Tidssonen ble startet av Jon Henrik Haraldsen i 2007, og ble tidlig et sentralt knytepunkt for klokkeinteresserte i Norge. Tidssonen byr i dag på innsiktsfulle artikler fra klokkenes verden, samt inviterer til kunnskapsutveksling og klokkeglede i eget forum, sosiale medier og arrangementer.

I 2011 åpnet Tidssonen en egen nettbutikk for klokketilbehør, og er i dag er Norges ledende innen nisjen. Butikken fører et nøye utvalgt sortiment fra renommerte samarbeidspartnere som Bergeon, Everest Horology Products og SwissKubiK. I 2019 ble Tidssonen nettbutikk autorisert forhandler av Casio G-SHOCK.

 

Jon Henrik Haraldsen – ansvarlig redaktør

Jon Henrik falt pladask for klokker i tenårene, og er i dag en av Norges ledende autoriteter på feltet. Som uavhengig klokkeekspert har han vært intervjuet og omtalt i medier som Dagbladet, Dagens Næringsliv, Dinside, Klikk, NRK, TV2 og VG – samt invitert som paneldeltaker for Norges Urmakerforbund og Nærings- og fiskeridepartementet.

Jon Henrik skriver fast om klokker i Finansavisen Motor og Premium. Han har en bachelor i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og har studert finans ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

 

Nicolai Giil – skribent og podcast-vert

Nicolai ble introdusert for klassiske biler av sin far, og i tenårene fikk han øynene opp for mekaniske klokker. I 2012 registrerte han seg på Tidssonens forum, og klokker ble en lidenskap. Som entusiast fokuserer han på ur litt utenom det vanlige – gjerne med litt patina og en interessant historie.

Nicolai er journalist i Finansavisen, og fullfører studier i Sveits. Han har en BBA fra Handelshøyskolen BI, hvor han også var redaktør for studentavisen INSIDE. Nicolai var også grunnlegger av SBIOs første dedikerte utvalg for klokkeinteresserte – «The Watch Society».

 

Martin Langaas – forummoderator

Martin («lantin») har siden 2017 styrt Tidssonens forum med topp dømmekraft (og en solid dose tålmodighet). Han har bakgrunn som siviløkonom fra NHH, og jobber til daglig i kommunikasjonsbransjen.

 

Nicolai Qvigstad Hjorth – teknisk rådgiver og drift

Tidssonens tekniske «Jack of all trades» og mangeårige verdifulle støttespiller. Til daglig er Nicolai innehaver av webbyrået Frost Function, som står for den tekniske driften av Tidssonen.no.

 

Liza Haraldsen – nettbutikk og innholdsprodusent

Liza styrer og skaper innhold for Tidssonen nettbutikk. Hun har bakgrunn som økonom, men studerer og jobber som fotograf.

Grunnlagt
2007

Hovedkvarter
Fredrikstad

Virksomhet
Nettmagasin, forum, podcast, sosiale medier og nettbutikk

Brukere / sidevisninger (2019)
314k / 11,1M