Leses nå
Verdt å følge: Instagram Edition #10

Verdt å følge: Instagram Edition #10

Fem nye Instagram-kontoer med fokus på tikkende armpryd.

For noen utgaven siden (linkene til tidligere artikler i serien finner du nedenfor) lovte jeg å gjøre Instagram-tipsene våre til en månedlig greie.

Sånn sett har dessverre prosjektet feilet – men forhåpentligvis kan jeg gjøre opp for meg med fem snasne Instagram-klokker spekket med ur. Og samtidig love å komme sterkere tilbake i tiden som kommer.

Glem heller ikke å sjekke ut vår egen offisielle konto @tidssonen, og se også våre tidligere tips til gode IG-kontoer her: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8 og #9.

@a.dose.of.time

Nøyaktig hvem det er som skjuler seg bak kontoen @a.dose.of.time er uvisst. At vedkommende har meget god smak er derimot et faktum. En flott mikes miks fra moderne til gammelt, med hovedfokus på mer dressy klokker.


ANNONSE


@horoptimist

HorOptimist vinner kanskje ingen pris for mest kreative shots (majoriteten er wristshots), men tar det godt igjen med et herlig variert utvalg av klokker. Primært moderne, primært independent watchmaking. Perfekt inspo for alle med en interesse for de mindre og uavhengige merkene.

@iwcgirl

Brasilianske Déby Maldonado jobber ikke bare hos IWC, men har bygget opp en solid privat Instagram-konto basert på hennes interesse for merket. Forvent moderne IWC, og ofte med glimt av rykende ferske modeller. IWC Girl er også et levende bevis på at store og maskuline klokker og feminine håndledd kan være et stilig kombinasjon.

@simoncsfeir

Sønnen til den anerkjente samleren Claude Sfeir har arvet sansen for flotte klokker. Simon Sfeir varter opp med et eksepsjonelt utvalg av sjeldne, unike og eksklusive klokker, fra merker som F.P.Journe, Richard Mille, Rolex, Patek Philippe – og ikke minst farens kompis, Philippe Dufour. Er man av den lett misunnelige typen er det bare å klikke videre.

@theydid

Kevin O’Dell er en amerikansk samler og entusiast med mye lekkert i boksen. Mest vintage – men også en og annen moderne perle. Er man lei av å se Instagram-feeden proppfull av de samme klokkene er Kevin definitivt your guy.


ANNONSE