Nylig innhold av Ckbuff

  1. Ckbuff

    Sigarer og lightere

    Epicure No 2. Er min favoritt! Ellers kan man jo trygt kjøpe Edmundo, evt. Petit edmundo. Har nok røykt min kroppsvekt i disse!
  2. Ckbuff

    Sigarer og lightere

    FUCK APP! KJØR ANALOG! :D Mekaniske ur og notatblokk, ikke Applewatch og app! Sørensen i Bergen har fått dårligere og dårligere utvalg og skor seg nå nesten utelukkende på snus. Selv handler jeg mye tax-free da jeg reiser litt innimellom. Jeg ser på min flyplass Flesland som en kriseløsning...
  3. Ckbuff

    Sigarer og lightere

    Man røyker da bare Habanos! Gratulerer med ny humidor!
  4. Ckbuff

    Guttetur!

    Nå vet ikke jeg noe om alderen på reisefølget, men jeg ville spist og drukket en aften på SupperClub. Jeg skal ikke gå inn i lange beskrivelser av hva du vil oppleve der, men kan nevne femretters middag mens du ligger i en stor hvit seng, underholdning og en restaurant som plutselig forvandler...
  5. Ckbuff

    Sigarer og lightere

    Igår ble det en Partagas Mille Fleurs. Enormt god value for money, og helt passende for en tirsdag.
  6. Ckbuff

    Sigarer og lightere

    Cohiba er jo sigarenes Louis Vuitton :D Jeg hadde ikke turd å røyke de, ettersom du ikke aner hvaslags støv som ligger inni. Åpne iallefall en og se først. Men nå har jo du røykt en og er her enda, så da går det sikkert bra!
  7. Ckbuff

    Sigarer og lightere

    Slitan! Som vi sier i Bergen. Som overdreven entusiast skal jeg gi deg et godt tips: Gå i bokhandelen og kjøp deg en liten notisblokk med perm. Så hver gang du røyker en ny stick så tar du vare på båndet og limer det inn. Selv har jeg Dato, Sted, Anledning, sigarnavn, bånd, hvor den en kjøpt og...
  8. Ckbuff

    Dagens klokke

    Litt nedsig å satse kokain-lappen sin...
  9. Ckbuff

    Sponset Pre-SIHH 2017: Da Vinci Perpetual Calender

    Jeg er helt overgitt (av ellevill entusiasme) over det som er presentert. Bare å skille seg, selge bil, hus og bikkje. IWC leverer så det suser!
  10. Ckbuff

    Nei det kan jeg ikke like - hverdags-edition

    Vel; jeg lyver om jeg sier han ikke har forsynt seg grovt av hundematen en og annen gang når far har vært uoppmerksom... :eek::oops:
  11. Ckbuff

    Nei det kan jeg ikke like - hverdags-edition

    Når vi er inne på spy i sengen; idag morges kom min Irske Setter opp i sengen. Han kan ikke ha følt seg bra, for han spydde som bare juling. Når jeg, bannende og steik forbanna, iler i veg for å hente egnet verktøy for oppryddning er det min halvannet år gamle arving som spyr i sin seng. Akk...
  12. Ckbuff

    Produksjonsfeil med klokken min?

    Rolig med hets, nå gutter... Alle må begynne en plass! Nyt Speedmasteren din og velkommen i klubben.
  13. Ckbuff

    Sigarer og lightere

    Den Cohiba-Zenith'en er så fæl! Må jo være resultat av et noe fuktig narchspiel på tvers av selskap og avdelinger...
  14. Ckbuff

    VC Overseas Simple Date Blå

    Gratulerer, kompis! Den var en glede å se og jeg gleder meg allerede til nestegang! Forøvrig kan du godt sende flere snaps!
  15. Ckbuff

    Hvor mange er nok?

    Med fare for å fornærme trådstarter: Er ikke det et typisk kone/samboer/kjæreste spørsmål? Er du på tynn is på hjemmefornten og prøver å rettferdiggjøre denne noe overdådige klokkefetisjen din? (les: vår)