MeisterSinger

MeisterSinger lanserer Astroscope Limited Edition

En Astroscope hvor kontrastene representerer nattehimmelen og solskinnet.

MeisterSinger lanserer City Edition 2019 for Oslo og Stavanger

Den årlige spesialutgaven omfatter nå to norske byer.

Baselworld: Høydepunkter fra dag 5

Høydepunkter fra dag 5 av Baselworld 2017.

Tett på: MeisterSinger Circularis

MeisterSinger Circularis er det nyeste uret med én viser fra det tyske klokkemerket MeisterSinger.

MeisterSinger Paleograph

MeisterSinger Paleograph er en «énhånds énknapps kolonnehjulskronograf». Allerede her skjønner vi at dette uret er noe ganske spesielt.

Meistersinger Salthora

Meistersinger introduserer et nytt jump hour-ur som til tross for nye funksjoner holder merkets minimalistiske uttrykk inntakt.

3 klokketips for sommeren

Den varme årstiden markerer en utmerket anledning til å utstyre håndleddet med en stilig klokke som takler alt det sommeren har å by på.

Die MeisterSinger – Del 3: Neo 1Z

De siste dagene har vi kikket nærmere på to av MeisterSingers mest populære modeller. I tredje og siste del er det et litt annerledes ur som skal under lupen. Fortjener MeisterSingers Neo 1Z – deres minste og vintageinspirerte klokke – samme oppmerksomhet som sine storebrødre?

Die MeisterSinger – Del 2: Perigraph

I del 1 kikket vi nærmere på MeisterSingers Pangaea 1Z – et ukomplisert og elegant én-viser-ur som fanger essensen av det tyske merkets filosofi. I dag går turen videre til den kritikerroste modellen Perigraph.

Die MeisterSinger – Del 1: Pangaea 1Z

MeisterSinger er den siste i rekken mindre klokkemerker som de siste årene har blitt tilgjengelige i Norge. Med sine karakteristiske én-viser-ur er det grunn til å tro at den tyske produsenten representerer noe temmelig unikt i sin prisklasse. Vi har sett nærmere på tre av deres mest populære modeller og vil presentere disse over de nærmeste dagene!

Invitasjon: Eksklusiv visning av MeisterSinger

Det tyske klokkemerket MeisterSinger er nå representert i Norge ved ny distributør. I den sammenheng inviteres Tidssonens lesere til en eksklusiv visning av dette særegne klokkemerket.