Leses nå
3 klokketips for sommeren

3 klokketips for sommeren

Rolex Yacht-Master

Rolex Yacht-Master matcher ennå ikke arven og historien til sine eldre brødre i Rolex-kolleksjonen, men nettopp derfor er modellen et spennende alternativ og et langt sjeldnere syn på norske håndledd.rolex_ym_blue

Modellen ble først introdusert i 1992, men ti år senere ble den oppdatert med en nydelig blå urskive. Urkassen i stål måler 40 mm i diameter, og den roterbare bezelringen er laget av platina. Denne noe uvanlige kombinasjonen av stål og platina er døpt «Rolesium».

På innsiden tikker det egenproduserte selvtrekkende mekaniske urverket Caliber 3135, og 100 metr vanntetthet gjør at klokken tåler både bading og champagnesprut.

Linde Werdelin Oktopus II + The Reef

wLINDE-WERDELIN_Oktopus_II_Titanium_Yellow_Persp2


ANNONSE


Den danske duoen Morten Linde og Jørn Werdelin i Linde Werdelin, står bak noen av de hotteste og mest interessante klokkene for øyeblikket. Modellen Oktopus II Titanium Yellow er med sine sterke gulfarge en iøynefallende sommerklokke som skriker etter oppmerksomhet. Den 44 mm brede kassen i titan huser et Linde Werdelin modifisert selvtrekkende mekanisk urverk fra Dubois Dépraz, og vanntettheten er på hele 300 meter. wLINDE-WERDELIN-The-REEF-yellow

Dykkercomputeren The Reef kan monteres utenpå klokken og Oktopus II byr med andre ord på mer enn bare et tøft utseende – den er også innovativ og potensielt praktisk.

MeisterSinger Perigraph

Det er lett å sette likhetstegn mellom sportsklokke og sommerklokke. Med sine én-viser-ur klarer allikevel tyske MeisterSinger å fange en viktig del av hva sommeren ofte dreier seg om: Å senke skuldrene og slappe litt av. I følge produsenten vil et et én-viser-ur påvirke ens oppfattelse av tid, og i beste fall ha en beroligende effekt.

wDSCF2336Modellen Perigraph ble kåret til beste ur i sin klasse av det anerkjent magasinet 00/24 WatchWorld i 2012, og i tillegg til unik tidsvisning byr klokken også på et svært elegant design. Klokken er tilgjengelig i 38 eller 43 mm diameter, og på innsiden av stålkassen tikker et selvtrekkende mekanisk urverk fra ETA eller Sellita.

Totalpakken er en spennende og annerledes sommerklokke som treffer godt med sitt moderne og unike design.

 

Les mer:
www.rolex.com
www.lindewerdelin.com
www.meistersinger.net


ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.