Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Den årlige spesialutgaven omfatter nå to norske byer.

For tredje året på rad presenterer MeisterSinger en «City Edition» utviklet i samarbeid med merkets forhandlere og distribusjonspartnere over hele verden. Årets utgave omfatter variant for hele 56 byer, hvor hver av dem leveres i et begrenset antall. Allerede i fjor var Oslo blant de inkluderte byene, men denne gangen er også Stavanger representert som følge av et samarbeid med den entusiast-orienterte forhandleren Urmaker Thorbjørnsen. Begge de norske utgavene blir tilgjengelig i 5 eksemplarer av hver.

City Edition 2019 er basert på MeisterSingers elegante No.03 – 40 mm. Det mener i alle fall undertegnede er et stort skritt i riktig retning sammenlignet med fjorårets 43 mm kasse, for den karakteristiske tidsvisningen med én timeviser tar seg best ut i et mer kompakt format. Den spesialdesignede mørkeblå urskiven er identisk for alle de 56 variantene, med gullfarget ramme rundt datovinduet og matchende markører.

MeisterSinger City Edition 2019. (Foto: MeisterSinger)

Baksiden er en annen historie, og utgjør City Editions’ selve raison d’être. På hver av de ulike variantene er glasset i baklokket utsmykket med fremstilling av en silhuett inspirert av den aktuelle byens skyline, mens metallet er inngravert med et relevant motto. For Oslo-utgaven lyder det «Unanimiter et constant» (fra byvåpnet), mens Stavanger-varianten har fått «The Oil Capital».

Begge de norske variantene av MeisterSinger City Edition 2019 ventes tilgjengelig i midten av oktober, og den veiledende prisen er satt til 20.000 kroner. Mer informasjon blir snart tilgjengelig på meistersinger.com.

Oslo og Stavanger. (Foto: MeisterSinger)

Fakta og pris

Modell: MeisterSinger City Edition 2019
Diameter: 40 mm
Materiale: Stål
Vannresistens: 5 bar (50 m)

Urverk: ETA 2824-2 eller Sellita SW 200-1
Type: Mekanisk selvopptrekkende
Funksjoner: Timevisning, dato
Frekvens: 28.800 vph (4 Hz)
Gangreserve: 38 timer

Rem: Brun kalveskinnsrem

Veiledende pris: 20.000 kroner
Tilgjengelighet: «Oslo» i 5 eksemplarer, «Stavanger» i 5 eksemplarer

Støtte Tidssonen?
Tidssonen tror ikke på betalingsmurer, men på frivillig støtte fra de som har glede av nettstedet. Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her.

Ingen kommentarer

Kommentarfeltet er stengt