Leses nå
MeisterSinger lanserer City Edition 2019 for Oslo og Stavanger

MeisterSinger lanserer City Edition 2019 for Oslo og Stavanger

Den årlige spesialutgaven omfatter nå to norske byer.

For tredje året på rad presenterer MeisterSinger en «City Edition» utviklet i samarbeid med merkets forhandlere og distribusjonspartnere over hele verden. Årets utgave omfatter variant for hele 56 byer, hvor hver av dem leveres i et begrenset antall. Allerede i fjor var Oslo blant de inkluderte byene, men denne gangen er også Stavanger representert som følge av et samarbeid med den entusiast-orienterte forhandleren Urmaker Thorbjørnsen. Begge de norske utgavene blir tilgjengelig i 5 eksemplarer av hver.

City Edition 2019 er basert på MeisterSingers elegante No.03 – 40 mm. Det mener i alle fall undertegnede er et stort skritt i riktig retning sammenlignet med fjorårets 43 mm kasse, for den karakteristiske tidsvisningen med én timeviser tar seg best ut i et mer kompakt format. Den spesialdesignede mørkeblå urskiven er identisk for alle de 56 variantene, med gullfarget ramme rundt datovinduet og matchende markører.

MeisterSinger City Edition 2019. (Foto: MeisterSinger)

Baksiden er en annen historie, og utgjør City Editions’ selve raison d’être. På hver av de ulike variantene er glasset i baklokket utsmykket med fremstilling av en silhuett inspirert av den aktuelle byens skyline, mens metallet er inngravert med et relevant motto. For Oslo-utgaven lyder det «Unanimiter et constant» (fra byvåpnet), mens Stavanger-varianten har fått «The Oil Capital».

Begge de norske variantene av MeisterSinger City Edition 2019 ventes tilgjengelig i midten av oktober, og den veiledende prisen er satt til 20.000 kroner. Mer informasjon blir snart tilgjengelig på meistersinger.com.


ANNONSE


Oslo og Stavanger. (Foto: MeisterSinger)

Fakta og pris

Modell: MeisterSinger City Edition 2019
Diameter: 40 mm
Materiale: Stål
Vannresistens: 5 bar (50 m)

Urverk: ETA 2824-2 eller Sellita SW 200-1
Type: Mekanisk selvopptrekkende
Funksjoner: Timevisning, dato
Frekvens: 28.800 vph (4 Hz)
Gangreserve: 38 timer

Rem: Brun kalveskinnsrem

Veiledende pris: 20.000 kroner
Tilgjengelighet: «Oslo» i 5 eksemplarer, «Stavanger» i 5 eksemplarer


ANNONSE