Leses nå
Sjöö Sandström Royal Steel Worldtimer LEET

Sjöö Sandström Royal Steel Worldtimer LEET

Royal Steel Worldtimer LEET er en klokke utenom det vanlige. Riktignok bygger den på standardutgaven av Royal Steel Worldtimer som ble lansert for to år siden (se omtalen her), men på utsiden er forskjellene store. Med en kasse i svart DLC-behandlet stål, og en tallskive med trådkorsmønster, er Royal Steel Worldtimer LEET en hyllest til den digitale esporten, og dens entusiastiske utøvere.

Royal Steel Worldtimer LEET. (Foto: Sjöö Sandström)

For å realisere LEET, har Sjöö Sandström alliert seg med Emil «HeatoN» Christensen og Tommy «Potti» Ingemarsson. Det bør være to velkjente navn for ivrige gamere, og kanskje spesielt de med interesse for Counter-Strike. Begge har nå blitt en del av Sjöö Sandströms stall av ambassadører, og klokkemerket har også gått inn som offisiell tidtaker for Svenska Elitserien i CS:GO.

Emil «HeatoN» Christensen (venstre) og Tommy «Potti» Ingemarsson er nye ambassadører for Sjöö Sandström. (Foto: Sjöö Sandström)

Dataspill og klokker er på mange måter en litt tricky kombinasjon å balansere, men personlig syns jeg Sjöö Sandström har gjort en meget god jobb. Klokken gir definitivt inntrykk av å være noe spesielt, men uten det går over det i komiske eller karikerte. Prisen er heller ikke avskrekkende, og bør være svært konkurranedyktig for de som er interessert i en annerledes og gaming-inspirert klokke.

Spesifikasjoner:

  • Modell: Sjöö Sandström Royal Steel Worldtimer LEET.
  • Det ytre: Kasse i rustfritt stål med svart DLC, 41 mm diameter – 24-timers bezel – riperesistent safirglass – svart tallskive med grått trådkorsmønster – hvit Super-LumiNova på indekser og visere – individuelt nummerert baklokk – svart gummirem med foldespenne – vannresistent 10 ATM (100 m).
  • Det indre: Kaliber SS G16 (Sellita SW330-1), selvopptrekkende – timer, minutter, og sekunder, GMT.
  • Pris: 19.800 svenske kroner.

ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.