Leses nå
Longines lanserer Spirit Zulu Time i 39 mm

Longines lanserer Spirit Zulu Time i 39 mm

Den populære GMT-modellen til Longines kommer nå i mindre og mer tidsriktig størrelse.

Siden lanseringen i fjor våres har Longines Spirit Zulu Time tatt posisjonen som en av de mest attraktive GMT-modellene i sin prisklasse.

Navnet er hentet fra Longines’ første armbåndsur med visning av to tidssoner, som ble introdusert i 1925. Estetisk er imidlertid Spirit-kolleksjonen mer moderne enn vintage, med en oppdatert vri på klassiske pilotklokker.

Ny og mindre

Nå presenteres Longines Spirit Zulu Time i en ny 39 mm størrelse, som skal stå side om side med fjorårets versjon på 42 mm. Kassen har også gjennomgått en ørliten slankekur, og har redusert tykkelsen fra fra 13,9 til 13,5 mm.

Longines Spirit Zulu Time i 39 mm størrelse.

På håndleddet er endringen i dimensjonene merkbar, og den reduserte størrelsen er helt i tråd med trenden med mindre klokker.


ANNONSE


Estetisk er uttrykket umiskjennelig Spirit Zulu Time, hvor bestselgerne kan forventes å bli variantene i svart, grønn og blå. Samtidig benytter Longines anledningen til å introdusere en ny «two-tone» med bezel og krone i 18 karat gult gull, kombinert med sjokoladebrun keramisk bezel-innlegg og antrasittfarget skive.

Samme urverk

Urverket er fortsatt det ETA-produserte L844.4, som også er kjent som A31.L411. Svingetallet er på 25.200 halvsvingninger per time (3,5 Hertz), og gangreserven er oppgitt til cirka 72 timer. Balansefjæren er langet av silisium, og urverket er kronometer-sertifisert av COSC.

I likhet med storebror fra i fjor er urverket skjult bak et heldekkende baklokk, og vannresistensen er oppgitt til 100 meter.

Nye Spirit Zulu Time i 39 mm starter fra 34.600 kroner, og i følge Longines skal klokkene allerede være tilgjengelige hos autoriserte forhandlere.


ANNONSE