Tennis anyone?

7IZvKHq.gif
 
Så 3.de sett, da var dansken lenge bedre, men Casper var clutch og hentet det hjem. 4.de sett enkelt 6-2. Tydelig at Casper ikke føler seg så hjemme på HC som på grus.
 
Tapte ikke Ruud jr for en ukjent danske??
Frederik Nielsen er vel ikke helt ukjent. Ble proff i 2001, hadde vel sitt beste spill rundt 2010/11, men har de siste årene satset mest på double.
Casper er vel raknet 126 i verden nå, Frederik er 510. Synd ikke Torpegaard fikk spilt, det hadde nok blitt en morsom kamp. Norge har dessverre ikke et komplett lag som man trenger i David Cup, må lære seg å spille volley først;)

Ellers morsomt at det gis mer tid til tennis på lineær tv, morsomt å se noe annet enn den begredelige fotballeno_O Er vel Discovery som sitter med rettighetene til Grand Slams resten av året, så da er det DPlay som gjelder, ellers anbefaler jeg alle å gå til anskaffelse av tennis TV, koster vel 850kr i året, app til iPad og Apple TV og iPhone brukes konstant. Sender vel over 2000 ATP kamper i året.
 
NM lag elite starter i Frognerparken i morgen kl 09.00. Alle de beste klubbene vil være tilstede. Gratis inngang på anlegget.
Søndag vil det spilt flere hjemmekamper i andre runde i flere av klubbene rundt i Oslo.
Jeg skal ihvertfall være der hele dagen:D

https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=C65177D0-5C0E-48B0-94C7-4C56E2C57C20

Tenkte at det var greit å informere om, hvis noen har lyst å se bra tennis på nært holdt som ikke har billetter til Roland Garros som spilles nå.