Sko. Jeg trenger nye. Tips?

Britiske nisjeforretninger vil være et godt utgangspunkt. I Oslo vil jeg tro Grændsens skotøimagazin har noe utvalg.
 
Slenger meg litt på i etterkant her, men +2 på R.M Williams. Knallsko! Ser at Loake Chelsea nevnes. Loake Chatsworth er den "nordiske" utgaven av Chelsea. Litt røffere såle og mønster under. Brukte de med ullsåler i hele fjor vinter, fungerte utmerket! :) Komfortmessig svært lik RM, og et par k rimeligere.
 
Testet Loaks og Williams i dag. Loaks hadde dårligere passform på min fot så det ble australske sko denne gang
I morgen blir det impregnering!
 
Noen som har erfaring med Grenson? Lurer på en av disse til vinterbruk

grenson-grover_brown_grain-8111_hd.jpg

http://www.pediwear.co.uk/grenson/products/8111.php

grenson-joseph-7355_hd.jpg

http://www.pediwear.co.uk/grenson/products/7355.php
 
  • Liker
Reaksjoner: Nicolai
Jeg reiser ikke ned til Italia før om noen uker. Noen som har noen tips til skobutikker i Lørenskog/Lillestrøm-området? Var ikke det smarteste å gå med loafers i dag, og mine sneakers er ikke akkurat perfekt til møter :)
 
Kjøpte meg et par C&J Camberley i helgen. Har Chelsea 8 fra før av, men disse sitter suverent mye bedre på foten; på tross av samme størrelse og fitting :) Anbefales på det sterkeste!
 
  • Liker
Reaksjoner: Rødland
Er lysten noen boots til høsten/vinteren. Vil Loake Hyde tåle skikkelig vestlandsvær samt snø? Hvor mye vedlikehold bør jeg se for meg for å ha en vanntett støvel?
 
Er lysten noen boots til høsten/vinteren. Vil Loake Hyde tåle skikkelig vestlandsvær samt snø? Hvor mye vedlikehold bør jeg se for meg for å ha en vanntett støvel?

Du bør i det minste legge på et tynt lag med wax, det har jeg gjort på mine Loake-, Barker-boots osv, og det funker fint.

Da får du neppe problemer, selv på Vestlandet.
 
Liker å holde meg på føttene på vinteren så her skal loake og lignede fint få stå i skapet i vinter . Det endte med eit par Panama jack med rågummisåle då eg har god erfaring med slike på glatta . https://www.panamajack.no/man/footwear/glasgow-igloo-c1

Det skal seiast at Loake bootsa er helt ok på vinteren dei også , men det blir veldig kaldt i dei om en ikkje bruker luftige ullsokker og helst to lag :)