Oppdaterte London-anbefalinger, spise og bo?

Reiser til London med min kjære 2-6 mars, dvs. mandag til fredag.
Hvor synes dere at man får den beste indiske maten der?
I tillegg vil jeg gjerne gå på et marked eller to, men det er jo stort sett på lørdag de er åpne. Vet dere om noen som holder åpne i ukedagene?

Chor Bizzare i Mayfair. Veldig god indisk. De har tre restauranter totalt, to i India og en i London.
 
Reiser til London med min kjære 2-6 mars, dvs. mandag til fredag.
Hvor synes dere at man får den beste indiske maten der?
I tillegg vil jeg gjerne gå på et marked eller to, men det er jo stort sett på lørdag de er åpne. Vet dere om noen som holder åpne i ukedagene?

Hva slags marked tenker du på?
Matmarked finner du her: Borough Market
Mat, drikke, mote, musikk etc. finner du her: Camben Market
Antikk, frukt og grønt, mote, second hand etc. finner du her: Portobello Road Market i Nothing Hill

I London spiser jeg bare Indisk etter kl 01:00 på natta.
 
Redigert:
Redigert:
Burger: Honest Burger
http://www.honestburgers.co.uk/

Biff: Hawksmoore eller Goodman
http://www.goodmanrestaurants.com/home
http://thehawksmoor.com/

Var på La Gavroche for noen uker siden og det var veldig bra. Skikkelig old school med masse servitører som virrer rundt og klassisk fransk. Ikke noe nytt nordisk kjøkken med spising av alskens planter fra veikanten og pulver her i gården.

Ellers er Ledbury alltid bra og Dabbous om man klarer å få tak i et bord.

Medlar skuffer heller aldri og har hørt mye bra om Hedone.

Coctailbar så kan jeg anbefale The Artesian på The Langham (http://www.artesian-bar.co.uk/).

For relativt rimelig, fersk og god sjømat i en uformell setting (all bestilling foregår på iPad, så litt utradisjonelt): Rex &Mariano (http://rexandmariano.com/)
 
Redigert:
Av restauranter kan jeg også si meg enig i at Hawksmoore er veldig god, avslappet atmosfære og god mat! Greit å merke seg at de har en litt mer ungdommelig avdeling i underetasjen med lettere mat og gode drinker!

Dersom man skal ha det mer fancy, kommer man ikke unna Hélène Darroze på The Connaught, men her er det klin umulig å få bord på kort varsel, så greit å være i god tid når man bestiller.

Mange av klokkebutikkene er jo sentrert i Mayfair (New/Old Bond street) så det er absolutt verdt å merke seg at lunsjen på Hakkasan er veldig god, hvor man også får value for money siden dette er en stjernerestaurant. Dersom man lurer litt på om man skal kjøpe klokken man nettopp så på, vil en Hakkatini fjerne all tvil... ;)

Av barer er Artesian utrolig innovativ, men jeg vil faktisk si at stemningen på Nightjar er hakket bedre, på tross av at det ligger i City. Her er det alltid live-musikk, og god steming, eneste man må huske er at dette er et sted man må bestille bord.

Det er jo flere av Sonens medlemmer som er av den yngre garde, så tenkte man også kan dekke nattliv, og jeg hadde en av mine bedre kvelder på byen på DSTRKT! Her er det også greit å være flere på tur, så man får booket bord :D

Av hoteller, så er både Jumeirah Carlton Tower, The Connaught og The Nadler utrolig gode hoteller. De første to kan være litt pricey, men verdt pengene, for da snakker man ordentlig luksus. Nadler har et litt mer ungdommelig preg, men utrolig vennlig betjening!

Transport i London gjøres som kjent via black cabs eller tube, men dersom man ønsker å benytte seg av dataroaming, vil man spare utrolig mye ved å bruke App'er som Uber og Addison Lee.

God tur! :)
 
Ikke prøvd selv, men fått anbefalt Dinner by Heston i London av 2 stk som jobbet der før selv og nå driver egen resturant.

http://www.dinnerbyheston.com

Kan gi deg/dere en fersk rapport etter jeg har spist hos Dinner den 24. april :cool:
Forøvrig kan det nevnes at Dinner by Heston Blumenthal er én av ni (**) 2-stjerners michelinrestauranter i London.
 
Italiensk

Veldig nærme hotellet som jeg anbefalte ligger Locanda Locatelli
Dersom man ønsker en italiensk aften er maten og personalet her toppers :) kan også anbefales!


Ellers må jeg si tilslutt at Hard rock også klarte å servere mat som smakte meget godt! Vil du ha en helt avslappet kveld som ikke blir så stivt eller formelt er dette å anbefale, super mat og er man i London må man jo besøke HR!

Har ikke vært på HRC i London, men det er vanligvis ganske safe :)

Av italiensk vil jeg absolutt anbefale La Pappardella nær Earl's Court. Skal man spise på kveldstid i helgene bør man bestille.
 
Reiser til London neste helg med to kompiser. Har planer om musikal torsdag og konsert lørdag. Noen som har tips til fredagsunderholdning?
 
Reiser til London neste helg med to kompiser. Har planer om musikal torsdag og konsert lørdag. Noen som har tips til fredagsunderholdning?

Spørs litt hvor dere skal bo. Men utelivet i Shoreditch er jo legendarisk.