Nei det kan jeg ikke like - hverdags-edition

Når en "enkel sjel" i firmaet sender ut en fellesmail hvor det svart på hvitt står at ALLE klager kan rettes mot mitt private telefonnummer. Dette da gjort utelukkende for å hevde seg/lette på trykket. Hjelper ikke at jeg har hemmelig nummer når du kjemper et slag i oppoverbakke mot idioti. Måtte vedkommende falle på en ananas, naken, gjenntatte ganger.
 
FEM. Kanal med bare dritt som Kakekrigen, etc. Østrogenet ruler denne uka og har lagt sin hånd på fjernkontrollen.

Etter nattens forhandlinger slipper du forhåpentligvis dette en stund fremover.
Forøvrig er jeg lei snø og regn om hverandre. Kan vi ikke bare ha vinter??!!
 
IKEA. Å dra ut dit. Stå i kø. Knotingen på parkeringen. Gå inn i en klam, varm og overbelyst labyrint. Skulle ha en eneste ting - som de ikke har. Ende opp med alt annet. Kø i kassen. Selvbetjente kasser. Poser av papp - for små papposer. Papposehanker som ryker. Kø ut fra parkeringen. IKEA.
 
Ikea er uaktuelt uansett om det er kø, varmt og-/eller klamt.
tumblr_mrycsjmAqm1sasvhco1_1280.jpg

http://www.telegraph.co.uk/history/world-war-two/8720214/IKEA-founder-was-Nazi-recruiter.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Nazism_in_Sweden
 
  • Liker
Reaksjoner: Hopalong og Preacher
Jeg utvider litt:

Gardermoen:mad::mad:
Hva er det med den flyplassen?? Hvorfor måtte de legge den der? Hvordan kunne de la Sleipe-Opseth kuppe avstemningen? Hvorfor la flyplassen utforme av noen som tydeligvis aldri har reist med annet enn buss? Hvor vanskelig kan det være å variere antall ansatte med trafikkmengden? Hvorfor klarer en gigantflyplass som Frankfurt å takle forsentkomne transittpassasjerer, mens dere stadig sender bagasjen med neste fly selv når man ankommer i god tid? Tullinger:mad:
 
Tett vannlås på barnas bad, mugg på brødskivene, syk unge, to møter på kontoret. Grrrr.
IMG_7360.JPG
IMG_7361.JPG
IMG_7362.JPG
IMG_7363.JPG
 
  • Liker
Reaksjoner: Preacher
Word! Ikke bare det, men det faktum at det også blir et komplett kaos på veiene etter bare tre centimeter med snø er skremmende. Jeg gir gratis kurs i kjøring på vinterføre til enhver som skulle føle deg utrygg!

@Thomas84 du har vel ikke et kurs for kjøring med automatkasse. Full gass til fartdump-oppbremsing-over fartsdumpa- og full gass til neste-osv. Avstand mellom dumpene er ca 32 meter.
 
Jeg får fysisk vondt i meg når jeg ser med-pendlere på tog og buss som ser på film i telefonene sine i portrett-format.
Skjerpings!

Når du sitter ved siden av en slik kar, så kan du se på skjermen. Etter en liten stund peker du på skjermen og kommenterer et eller annet med filmen...

Hvis du vil være ekkel så kan du, litt høyt (for at de andre rundt som ikke ser skjermen) spørre om det ikke er litt ufint å se pornografisk film på tog og buss....

8