Re: Mat (Restauranter, oppskrifter, teknikker etc.)
Mat og vin er min store lidenskap etter klokker.
Jeg samler på restaurantbesøk og prøver hele tiden å finne den ultimate restauranten til en fornuftig pris. for 3000 pr pers klarer absolutt alle å holde et toppnivå!
I Oslo syntes jeg Plah og Trancher utmerker seg med ekstrem god mat til fornuftig pris. Oscarsgate var nevnt over, spiste der forrige uke, og er like god som alltid, dog 2500 pr pers for meny med vin og kaffe avec er i øvre sjikte. Bagatelle, som jeg mener fortsatt er Norges definetivt beste restaurant, ligger i samme sjikte.
I London er Il Convivio, The Square, Bombay Brasserie, Cafe Pacifico og naturligvis The Fat Duck favoritter.
Husk at Michelin-guiden er uunværlig for folk som liker å spise godt. Alle restauranter der er gode, også de uten stjerner, og da finnes det MYE å velge imellom til en hyggelig pris.