Klokkespotting

Observerte en person med PAM i titan da jeg ventet på grønt lys ved overgangen i Majorstuenkrysset i går. Kunne virke som om vedkommende så to ganger på min Rolex 16610LV. Noen herfra mon tro?
 
Hublot BigBang observert på Peter Ruzicka, selv om det var båten hans som fanget mest oppmerksomhet... En Shipman 63 i kevlar til 15 mill.. Fyttihelvete for en båt!!
 
observerte "finken" jagge med yellow emergency på hånda da han fikk massasjen av en kebabansatt i skandiabanken-reklame på TV...:D
 
klokke til 525000$, ikke akkurat det jeg ville valgt som sportsur, men fin er den.

http://richard-mille.com/en/home.php

Dette er stas.
Rafael var i lengre tid forbundet til et "mindre spennende" klokkemerke, mens f.eks. Federer hoppet fra det ene til det andre (vel, det siste var fra Maurice Lacroix til Rolex).

Så at Rafael har fått samarbeid med RM ( "toppen av toppen av kremen" av ur!!) synes jeg er morsomt.
Han bruker den forhåpentligvis på høyrehånden under spill da :)



BT
 
Maradona kjører en dobbel!
240x.jpg

Har har det nok fra sin gode venn Castro:http://www.galleryatlantic.com/pics/userpics/File/Fidel Castro Pictures.jpg
 
The Taking of Pelham 123

I filmen bærer Travolta en Crosswind Special. Det var det som vekket mistanke om at rollen hans er ikke vanlig kriminell. Det visste seg at han var en tidligere Wall Street megler...og de er kjent å ha "dyr" smak...

the-taking-of-pelham-123-2009031901.jpg
 
PAM 312 på mørk brun croc observert på Majorstuen T-bane stasjon ca. kl. 20 i går. Noen skyldige?

Edit: Pluss en eldre kar med en gammel Tudor sub på t-banen i dag tidlig. Det så ut som plexiglasset hadde fått kjørt seg noe værre gjennom årenes løp.
 
Har ruslet litt rundt i Las Vegas i dag, mye fint å se både i butikker og på håndledd. Mye Rolex selvsagt, en høyere konsentrasjon av helgull Day-Date enn man er vant til på hjemlige trakter :)
 
Sitter på jobb offshore og har til nå spottet:
1 x Rolex Submariner
2 x Rolex Seadweller
1 x Omega PO XL Orange
1 x Omega PO
 
Spiste lunch på La Donna Cafe i går og var også innom La Donna dei Tuffi: PAM 113 (må vel nesten være noen herfra hvis norsk?), sort PO, LeLocle, Datejust og latterlig dårlig fake navitimer på gjester, Sub på mannen i kassen på La Donna Cafe.
 
Observerte Nils Nordvik (eiendomsfyren) på ICA Froger i dag med en helgull Daytona..
 
Utdrikingslag i helgen, og der ble observert 2 Omega PO, Super Avenger, Avenger Seawolf, Breitling for Bentley og en griselekker Dolce & Gabbana:eek:
 
Utdrikingslag i helgen, og der ble observert 2 Omega PO, Super Avenger, Avenger Seawolf, Breitling for Bentley og en griselekker Dolce & Gabbana:eek:

Mye søppel der, godt det var en som hadde litt peiling å hadde spandert på seg en skikkelig klokke...
 
Jeg har akkurat lest ferdig den sjette boka i Jo Nesbøs Harry Hole-serie, og der dukker det opp en del klokker plutselig.... For det første nevnes en helgull Rolex som har tilhørt en avdød, det nevnes flere ganger at denne tikker svært høyt og således går hovedpersonen på nervene. Dette skal være en tid etter at han døde, så at denne går ennå må bare bety at det er Oysterquartz.... Det blir imidlertid nevnt spesifikt senere at det er det ikke, men det gis ingen forklaring på hvordan dette mekaniske uret dermed kan tikke og gå ennå.

Selve rosinen i pølsa kommer mot slutten, da hovedpersonen pluselig står med en Lange 1 Tourbillon i hånda. Om denne står det følgende:

Verdens dyreste klokker har tourbillon gangsystem med en frekvens på tjueåtte tusen i sekundet. Det gjør at det ser ut som sekundviseren flyter rundt i én bevegelse. Og med et mekanisk drivverk gjør det at tikkelyden blir mer intens enn hos andre klokker.

Så av dette kan vi kanskje slutte at researchen til hr Nesbø ikke har vært helt 100%. Morsomt er det i alle fall at slike ting dukker opp i norsk krim!
 
Så av dette kan vi kanskje slutte at researchen til hr Nesbø ikke har vært helt 100%. Morsomt er det i alle fall at slike ting dukker opp i norsk krim!

Jo Nesbø har ved flere anledning beskrevet personer i bøkene sine med Breitling på håndleddet.
Kanskje han er en liten Breitling fan?:)