Dagens vintage-kjøpetips (med vurderinger og diskusjoner)

Trenger hjelp om denne :)
Fått den i byttetilbud...

Er den franken?
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=104261726&fks=104261726

Kan ikke uttale meg om ektehet/originaliteten på den, men ser ut som den har vært innom Kaplans ganske nylig (ca 1 år siden). Der ble den tilsynelatende solgt for 850 kr: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XNbcp60bLjMJ:forsakringsservice.kaplans.se/en/auktioner/3095/3/40?od=a&ot=a+&cd=2&hl=no&ct=clnk&gl=fi
 
  • Liker
Reaksjoner: Bears
Jeg ønsker meg en vintage Omega @MINUTE_REPEATER , så fortsett gjerne med slike tips!
Letinga begynte ganske nylig for min del, og siden jeg er helt ny i vintage-gamet er jeg avhengig av å finne en selger jeg føler jeg kan stole på eller på en eller annen måte få det aktuelle uret anbefalt eller «godkjent».. Så slike tips er gull verdt. Denne var imidlertid ikke helt rett for meg, da jeg i utgangspunktet vil ha en automatisk.
Takk så langt til alle som bidrar til en lærerik tråd!
 
Braanaas har alltid noe flott til salgs, men kom over en samleannonse som kanskje noen har scrollet rett forbi. Liker godt JLCen:
_185169728.jpg
 
Noen som har noen tips til gode online-ressurser for vintage IWC? Tenker da ikke på sider relatert til salg, men heller research.
 
Finner alltid gode kjøp blandt Tissotene. Denne har perfekt jevn patina på skive, visere og bezel. Kjøp nå-prisen er ikke superbillig (forsåvidt ikke superdyr heller), men ettersom det er mulighet for å gi bud kan man få seg en veldig flott alarmklokke til en OK pris.

Ser dog ut som den ytterste ringen på alarm chapter ringen (hvis man kan kalle det det :p ) kan ha blitt tegnet opp på nytt av urmaker.. Second opinion?

http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-S...581080?hash=item2a8e554bd8:g:ubUAAOSwK89ZwU~b

s-l1600.jpg
 
Redigert: