Official Timekeeper
Visit Casio

Dagens vin

jonska

Støttemedlem
Medlem
25. nov. 2013
Innlegg
367
Sted
Stavanger
Skikkelig snadderrekke det der.:p:love:
Robert Ampeau er en stor favoritt.
De er jo i en litt annen prisklasse enn de andre, så ikke så rart at de oppleves som bedre.
Guy Bocard er forresten et røverkjøp ift kvalitet.
Bocard var meget bra. Ganske røff og heftig rett fra kjøleskapskald og nyåpnet flaske men etter en times tid hadde den endret seg betydelig til det bedre. En læring var at unge burgundere må luftes godt og ikke serveres for kalde.
De gamle Ampeau'ene drakk godt rett fra flasken.
 
  • Liker
Reaksjoner: sunshine og UJU

jonska

Støttemedlem
Medlem
25. nov. 2013
Innlegg
367
Sted
Stavanger
Montaubret 2012.
Forventningene var høye etter utallige mislykka forsøk på å få tak i den hypa 2008-versjonen. Kjøpte 1 flaske for å prøve før jeg tok ut de 2 kassene som ligger klar til henting. Rareste champagnen jeg har prøvd. Tynn, syrlig, noe eple men et rart preg av noe som går mot gummi men som nok skulle vært noe gjæraktig. Leverte flaska tilbake til polet i dag og fikk en ny. Samme noter på denne.
Kansellerer de kassene jeg har liggende til henting og innser at jeg vel burde innsett tidligere at det var for godt til å være sant å få premium årgangschampis på billigsalg.
Vis vedlegg 256139

For å avslutte Montaubret-kapitlet åpnet jeg en flaske av deres standard Brut som jeg slengte med for å teste. Den var ikke god men bedre enn 2012’ern og mistenkelig billig.
Vis vedlegg 256140

Skulle gjerne smakt 2008-årgangen mot disse men bruker ikke mer tid på dette merket på en stund.
Montaubret 2012 fortsatt tilgjengelig på polet her og etter en prat med en polansatt som mente det var en veldig god champagne og at jeg måtte ha fått fra en dårlig batch forrige gang, ga jeg den en ny sjanse.
Det må jeg si, nå smakte den bra, uten de notene jeg fikk første gang. Ikke så godt at jeg kjøper kasser for lagring kanskje men føler behov for å korrigere mitt tidligere innlegg hvor jeg gav denne det glatte lag.
42402544-B20C-4C1F-B65E-E2A5E6360F71.jpeg