Dagens middag

IMG_2527.jpeg
 
Jeg vil dele med dere den perfekte måten å steke/grille hamburgere på, inspirert av Eivind Helstrøm.
Stek/grill burgeren 2 min på hver side på høy/direkte varme, gjelder ca. 2 cm tykke burgere, tynnere kortere tid og tykkere smashburgere lengre tid.
Flytt burgeren over på indirekte varme, eller inn i en forvarmet ovn satt til 180 grader, stek i 5 minutter.
Ønskes det ost på, gjerne en cheddar, så legges denne på nå.
Hamburgerbrødene legges inn i ovnen/i grillen, det siste minuttet av ovnstiden/grilltiden.
La burgeren hvile på en egen tallerken mens du legger løk, tomat, salat og dressing på brødene, da vil også overflødig veske fra burgeren ligge igjen på denne tallerkenen, når endelig burgeren legges inn i mellom de preparerte hamburgerbrødene.
Enjoy, bedre blir det ikke!
 
Redigert:
Jeg vil dele med dere den perfekte måten å steke/grille hamburgere på, inspirert av Eivind Helstrøm.
Stek/grill burgeren 2 min på hver side på høy/direkte varme, gjelder ca. 2 cm tykke burgere, tynnere kortere tid og tykkere smashburgere lengre tid.
Flytt burgeren over på indirekte varme, eller inn i en forvarmet ovn satt til 180 grader.
Ønskes det ost på, gjerne en cheddar, så legges denne på nå.
Hamburgerbrødene legges inn i ovnen/i grillen, det siste minuttet av ovnstiden/grilltiden.
La burgeren hvile på en egen tallerken mens du legger løk, tomat, salat og dressing på brødene, da vil også overflødig veske fra burgeren ligge igjen på denne tallerkenen, når endelig burgeren legges inn i mellom de preparerte hamburgerbrødene.
Enjoy, bedre blir det ikke!
Og ja, det man drikker til en burger er en IPA ;)