Dagens middag

Blir middag om seks timer.
Baby back ribs 3-2-1 for kjennere.
Aka kambein av svin, typ yankee Hampshiregris
Blir nok drukket vin i dag også.
D893D15E-236D-4288-8449-9D7B15771C12.jpeg
FF7AE64E-0461-4ED7-92CE-BA63E925B5BF.jpeg
BB468401-7819-403D-9B1D-02C366188A6F.jpeg
6C5F5D93-9967-4C00-AC1C-F9BB42A35F77.jpeg
 
@Edzilla

Hvilken størrelse Egg har du og er du fornøyd?
Sitter å vurderer medium og large og kommer ikke helt i mål om large er verdt det.
Nesten dobbelt pris på large så hvis medium klarer opp til 8 personer (og vi er som regel 4) er det fristende.
Men samtidig har jeg funnet ut at " buy once, cry once" stemmer i de fleste tilfeller så interessant å høre din erfaring.
 
Du lager mye fristende mat.
Hvor kjøper du kjøtt og slikt? Spesial kjøttbutikker, eller type Mega?

Er heldig å har en slakter og en fiskebutikk rett i nærheten. Så disse skaffer det meste jeg ønsker. Men selv handler jeg også en hel del hos Mega og Meny. Disse kan skaffe mye bra. Som dagens Piggvar.
3EB32359-915D-47B7-A299-3419DE7F6D86.jpeg
6FF73B7A-5955-49DC-98E7-8B628B401B08.jpeg
92587E55-4917-48AF-8744-E9BAEF89E21C.jpeg
5C93DFCB-25AA-4235-B8CC-1EEF01B0ED7D.jpeg
6E91BD6D-06A8-4505-9E55-E0037C269B8F.jpeg
DB6A28ED-0B0D-42D2-A1CD-3AE918366F55.jpeg
F7F9D60B-D230-4A07-8F9D-97EBA9ED65DC.jpeg
 
Redigert: