Baselworld 2014 - spekulasjoner, ønsker, håp og drømmer!

Nå som Basel har begynt å synke inn så står faktisk denne klokken frem som et av de største høydepunktene for min del. Litt uforståelig iogmed at jeg aldri kommer til å eie den, men allikevel. Det er rett og slett horologisk pornografi!

Girard-Perregaux+Neo-Tourbillon+with+Three+Bridges+%25285%2529.jpg
 
Redigert:
Jeg hadde forventet at Rolex presentere sin første antimagnetik hair-spring på en "toll-watch"...:confused:
Ikke en ren "bling" som dette...
Eller kanskje hadde de ikke lyst å kjøre en Omega stunt og konvertere sin 1000.Gauss til 15000.
 
Rykter vil ha det til at det i løpet av året vil bli lansert en Submariner-c i bronze...

Post BaselWorld 2014 Rolex News – Rumors

BaselWorld 2014 has shown us again the yearly Rolex news. What have the Genevan master brains planned for us is always the question we ask our selves. Ruomors about the ned Sea Dweller spread before Basel, and it was proved right. The new 40 mm Sea Dweller Ceramic most certainly will be a big hit....

Further news later this year is rumored to be a Submariner i bronze! Yes, you read that right! Lets wait and see what Rolex will bring us, the tension is climbing, waiting for another Rolex teaser and then the opening of Swiss Formula One Grand Prix 2014 where the new Submariner most likely will be displayed. How cool is this?
 
I etterdønningene må jeg innrømme at jeg forelsket meg helt i ML Gravity. Begge versjonene er så pene, urverket er kult, Maurice er passe "ukjent" for de alle, og skiven stemmer bra. Synd tilgjengeligheten for prøving her til lands neppe blir overveldende!
 
I etterdønningene må jeg innrømme at jeg forelsket meg helt i ML Gravity. Begge versjonene er så pene, urverket er kult, Maurice er passe "ukjent" for de alle, og skiven stemmer bra. Synd tilgjengeligheten for prøving her til lands neppe blir overveldende!

Ikke utenkelig at Optura sender den på utlån til en eller flere Oslobutikker. Christensen i Stortingsgaten har/har hatt Masterpiece Seconde Mysterieuse (Limitert til 125 stk) :)
 
@Kohe321,

Ja, den nye SD er en perfekt dykkerklokke. Man kan kankje si at den burde hatt lume rundt hele bezelen, men da begynner den jo å yppe med den ultimate kongen av dykkerur (PloProf 1200m).

Nye SD er perfekt som den er :)


Du mente sikkert "... er den perfekte snorkle klokke." :p

Som dykker ur vet vi jo alle at den er helt ubrukelig - nesten.

Frode.
 
Redigert av en moderator:
@Frode

Nei, jeg tror du er alene om det. Forklar gjerne hvorfor 116600 er ubrukelig til dykking.

Beklager sent svar @Thomas. Jeg er for tiden i en annen tidssone :rolleyes:

Jeg sa at den nye SD 4000 nesten er ubrukelig til dykking. Du sa det jo selv også - PloProf 1200m er kongen på haugen.

Men sånt rent praktisk:

- Får du SD 4000 over drakten din når den er plassert klar av Nordic Blue hanskene? Nei, her må det mekking til (les: montering av ekstra lang Nato reim). Altså helt perfekt som dykker klokke er den ikke.

- Bezlen skal gi deg run-time fra start av dykk til retur på overflaten. Greit nok, men hvordan er grepet på bezelen med Nordic Blue hanskene dine? Neppe det helt store. Faktisk ganske dårlig. Altså helt perfekt som dykker klokke er den ikke.

- Du sier selv at SD 4000 ikke har lume rundt hele bezelen. Vel, det er et seriøst problem hvis run-time på litt dypere dykk ikke med letthet lar seg lese av på bezelen. Altså helt perfekt som dykker klokke er den ikke.

Men, det er et flott ur så den kommer nok inn i samlingen min vil jeg tro. Men å kalle uret for et perfekt dykker ur er etter min mening å gå for langt.

Så du posten min her om dagen i "Dykkerklokker i sitt rette element"? Der vises en Helson Bronzo. Den er helt ubrukelig som dykker ur. Fullstendig ubrukelig. Men det er en herlig klokke alikevel.

Så er det sikkert de som vil spørre hva jeg mener er et perfekt dykker ur. Vel, det uret har jeg ikke funnet enda. Men jeg har en spesiell utgave av Helson Sharkdiver som for meg har fungert veldig bra. Ellers må jo Omega sin PloProf 1200m være noe av det helt ultimate.

Frode.
 
Redigert av en moderator:
Her har jeg samlet noen av mine favoritter fra Baselworld :)

[video=vimeo;90801178]http://vimeo.com/90801178[/video]
 
Et annerledes og ehhhh, annerledes Baselreview fra vår kjøre venn Thom...eh..Archieluxury :mrgreen:

[video=youtube;2uGTOUIUCO4]http://www.youtube.com/watch?v=2uGTOUIUCO4[/video]

Enter på eget ansvar :eek: