Nylig innhold av henrikmain

  1. H

    Erfaring med å kjøpe klokke fra urverket.no ?

    Har kjøpt flere klokker via Urverket, og har utelukkende gode erfaringer :)
  2. H

    Dagens klokke

    Hoho, ja, der har man en klassiker av en bok. Bare et halvt år igjen på fakultetet for min del - føles relativt godt ;)
  3. H

    Tidssoner: Im Land der glücklichen Menschen

    Tysken er ikke glemt, og det var en morsom artikkel. Festlig med litt trivelig lesning mens svineinfluensaen river i kroppen, takk for linken! :)
  4. H

    Klokkespotting

    En kollega av meg viste nettopp stolt frem en Eterna Kontiki 1973, en klokke han beskrev som "et teknologisk blindspor, men allikevel det beste uret jeg noensinne har hatt". Veldig spesiell og flott klokke.
  5. H

    Nyfrelst får sin første pakke i posten

    Kjempetøff klokke, Flonaldo - gleder meg til å se den i virkeligheten. Vet ikke helt hva J.F. synes om å bli kalt for "en litt eldre kollega", men :lol:
  6. H

    Dagens klokke

    Takk for hyggelig feedback, er personlig veldig fornøyd med den. Dette er visstnok den eneste Half-hunteren som finnes i Norge per dags dato, kjøpte den hos Ossur Soleim for en stund tilbake. Glycine har generelt mye stilig om dagen.
  7. H

    Fortis

    Tja. Jeg kan ikke uttale meg på vegne av klokkemiljøet som sådan, men personlig har jeg alltid likt Fortis. Generelt har de pent design, med et relativt eksklusivt og solid preg. I tillegg er det ikke så ekstremt mange som går rundt med Fortis på håndleddet, så hvis målet er å skille seg litt ut...
  8. H

    Dagens klokke

    Dagens: Glycine Incursore Half-Hunter, limited edition. Dette er nr 750 av 999, noe som ikke kom så godt frem på bildet ;)