Bjerke Vintage & Pre-owned

Spennende, absolutt.
Håper de er forsiktige med vintage klokkene. Her blir du også beskyttet mot å få fake.

8
 
  • Liker
Reaksjoner: Heftos
Snakket med en hos Bjerke som kommer til å ha ansvaret for å besvare forespørsler, og ønsket henne lykke til med å informere kunden om at hans after-market diamantsatte Chronomat muligens ikke er den invisteringen han hadde sett for seg..;):p
 
Redigert:
Spent på hvordan de ser på eventuelt kjøp/innbytte i utenlandsk klokke der MVA ikke foreligger?
1600424003614.png
 
  • Liker
Reaksjoner: Grendel
Hvis kravet blir original kvittering på klokken blir det enten super premium, eller kun nyere brukte ur.
Hvem har original kvittering på en klokke fra 1950-90?
 
Hvis kravet blir original kvittering på klokken blir det enten super premium, eller kun nyere brukte ur.
Hvem har original kvittering på en klokke fra 1950-90?

-Det ville overraske meg om det var et krav; det er vel heller det at mye blir enklere om originalkvitteringen foreligger - eksempelvis er det vesentlig mindre sannsynlig at uret noengang har skiftet eier på, hm, uklart vis. Om kvitteringen er fra en norsk butikk, er jo momsproblematikken også ute av verden.

Med andre ord - en kvittering gjør det enklere å være Bjerke, noe som formodentlig kan gi seg utslag i noe høyere pris til selgeren.
 
Flott om de får til dette. Skeptisk til hva de er villig til kjøpe brukte ur for :) Ikke sikkert det blir attraktivt for oss å selge til dem. Vi får gi dem sjansen.
 
Da får vi se:

"Takk for at du kontaktet oss for salg av din klokke. Vi trenger noen dager for å gå gjennom informasjonen du har sendt oss. Vi vil gi deg en tilbakemelding i løpet av 7-10 virkedager. Dersom vi ønsker å ta klokken inn for en nærmere vurdering hos en av våre urmakere vil vi avtale dette nærmere. Avhengig av hva som må utføres av service eller reparasjoner vil vi i neste omgang utarbeide en tilstandsrapport og gi deg et tilbud.

Med vennlig hilsen

Urmaker Bjerke"
 
  • Liker
Reaksjoner: daghoi og Grendel