Leses nå
Årets mest leste saker – del 1

Årets mest leste saker – del 1

Fem saker som fenget Tidssonens lesere i 2019.

Tiden før julaften er ikke da det surfes mest på klokker, men nå har forhåpentligvis alle våre lesere fått både hvilepuls og skikkelig romjulsstemning. Før vi sier takk og farvel til 2019, benytter vi anledningen til et tilbakeblikk på årets ti mest populære saker Tidssonen.no – presentert i to deler og tilfeldig rekkefølge.

Andre del finner du her.


1. Tett på Rolex Yacht-Master 42

Foto: Jon Henrik Haraldsen

Artiklene våre fra Baselworld får ofte mange klikk – og spesielt når Rolex er temaet. I år fikk vi litt ekstra god tid med nylanseringene, noe som resulterte i en «tett på» med nye Yacht-Master 42 i hvitt gull. Vårt inntrykk var en klokke som gjorde seg betydelig bedre «live», enn på lite flatterende pressebilder.

Les hele artikkelen her.


2. Klokkeklar heltestatus – Seiko 6105-8110

Foto: Nicolai Giil

2019 vil stå som året da Nicolai Giil ble en del av Tidssonen-teamet. En av de første artiklene han skrev var en småfilosofisk sak om Seiko 6105-8110 – dykkerklokken som blant annet var populær blant amerikanske soldater under Vietnamkrigen.


ANNONSE


Les hele artikkelen her.


3. Bruvik presenterer Black Gold II GMT Chronofly

Foto: Bruvik

De fleste klokkene det skrives om på Tidssonen er produsert i Sveits, Tyskland eller Japan. Det er forsåvidt også Bruvik, men klokkene er designet her i nord. I mars kunne vi presentere den kanskje råeste Bruvik-modellen til dags dato, med innmat fra Eterna.

Les hele artikkelen her.

Les også...


4. Syv sommerklokker til begjær

Foto: Breitling

Denne saken passer best til en annen årstid, men enkelte av oss er kanskje allerede lei vinterværet. Det hviskes om at artikkelen egentlig ble skrevet som en gladsak til en viss norsk næringslivsavis, men at en misforståelse gjorde at den ikke rakk deadline. Uansett – en liste med årets herlige «sommerklokker» traff heldigvis også Tidssonen-leserne godt.

Les hele artikkelen her.


5. Tre nye Maurice Lacroix Aikon

Foto: Jon Henrik Haraldsen

På et par år har Maurice Lacroix gått fra bekymringer om merkets fremtid, til å være en selvskreven kandidat på listen over «gode kjøp». Årsaken er Aikon, som leverer høy kvalitet til en fornuftig pris – og ikke minst et ytre som minner om en venteliste-modell fra Audemars Piguet.

Les hele artikkelen her.