Leses nå
Speake-Marin lanserer Ripples Date og Ripples Blue Jeans

Speake-Marin lanserer Ripples Date og Ripples Blue Jeans

Speake-Marin utvider kolleksjonen med to nye Ripples-modeller.

Ripples kom sent, men godt. I alle fall om vi skal tro Speake-Marin, som under årets Watches and Wonders kunne fortelle om stor interesse for klokkene.

Førsteutgaven av Ripples ble introdusert i fjor våres, da hypen rundt luksuriøse sportsklokker med integrert lenke var på sitt høyeste. Det var imidlertid ikke snakk om noen blass Royal Oak-kopi, men snarere et særegent og nokså polariserende design. En klokke man enten elsket eller hatet.

Ripples – nå med datovindu

Speake-Marin Ripples Date.

Nå utvider Speake-Marin kolleksjonen med Ripples Date, som er den første av sitt slag med dato-komplikasjon. Med unntak av vinduet kl. 6 på tallskiven er den øvrige utformingen holdt intakt.

Kassen av rustfritt stål måler fortsatt 40,3 mm i diameter, og kommer med en nær sømløst integret lenke. Tallskiven er forfinet med brede børstede striper, og er bakgrunn for de karakteristiske spade-formede viserne.


ANNONSE


Ripples Date viderefører de særegne trekkene fra foregående modeller.

Urverket er et selvtrekkende SMA03TD, som byr på både mikrorotor og innslag av finish utført for hånd. Teknisk har urverket en gangreserve på 52 timer, og opererer på 28.800 halvsvingninger per time.

Produksjonen av urverket skjer ved Le Cercle des Horlogers, som er eid av Christelle Rosnoblet – CEO og eier av Speake-Marin.

Blå denim

Ny for året er også Ripples Blue Jeans, som er en variasjon på den opprinnelige modellen fra 2021.

Speake-Marin Ripples Blue Jeans.

Med en lyseblå tallskive inspirert av denim, fremstår nykommeren som noe mer uformell enn både forgjengerne og varianten med dato. Spesifikasjonene er ellers identiske med de eksisterende Ripples-modellene, med 40,3 mm kasse og kaliber SMA03-T med mikrorotor.

Kaliber SMA03-T har et tiltalende design med mikrorotor og flott finish.

I følge Speake-Marin er produksjonen av Ripples Blue Jeans begrenset til 60 klokker i året, mens den årlige produksjonen for Ripples Date er satt til 250 eksemplarer.

Siden i fjor har merket vært representert i Norge av Tidemann Luxury Watches, og veiledende pris er satt til 350.000 kroner for begge modellene.


ANNONSE