Leses nå
Pre-SIHH 2013: Nyheter fra Roger Dubuis

Pre-SIHH 2013: Nyheter fra Roger Dubuis

For klokkeinteresserte er det hvert år spesielt to arrangementer somkan få det til å krible i magen av spenning – klokkemessene SIHH og Baselworld. Det er ennå en god stund til SIHH 2013, men tradisjonen tro letter enkelte produsenter på sløret rundt enkelte av deres kommende nylanseringer.

I år er den sveitsiske klokkeprodusenten Roger Dubuis en av de første ut til å vise hva vi har i vente, og i tråd med produsentens strategi fokuseres det på oppdateringer av kjente merketypiske modeller. Kolleksjonen Excalibur er trolig merkets mest kjente, og to av nyhetene som vil presenteres er den maskuline (men ikke for store) Excalibur Chronograph 42 og dameuret Excalibur 36.

Førstnevnte vil være drevet av et COSC-sertifisert in-house RD681 selvtrekkende chronograph-urverk som også møter kravene for Geneva Seal. Urverket har også en etterhvert velkjent Roger Dubuis mikrorotor.

Roger Dubuis proklamerer videre at 2013 er «The Year of the Excalibur» så vi blir ikke overrasket om flere nye Excalibur-modeller vil finne veien til SIHH – og kjenner vi merket rett blir vi ikke overrasket om det presenteres noe litt mer «haute horlogerie».


ANNONSE


SIHH 2013 finner for øvrig sted 21 – 25 januar 2013. Messen er som vanlig stengt for det ordinære publikum.