Leses nå
Introduserer Roger Dubuis Excalibur Knights of the Round Table II

Introduserer Roger Dubuis Excalibur Knights of the Round Table II


Lik Tidssonen.no på Facebook og hold deg oppdatert på siste nytt fra urenes verden!

For to år siden introduserte det Genève-baserte manufakturet Roger Dubuis, den unike klokkemodellen Excalibur Knights of the Round Table, basert på legenden om kong Arthur og ridderne av det runde bord. I år lanserer merket en ny tolkning av det spesielle «ridderne av det runde bord»-temaet, bestående av en limited edition på 28 klokker.

roger-dubuis-excaliber-knights-of-the-round-table-ii-1

Den nye Roger Dubuis Excalibur Knights of the Round Table II kan definitivt klassifiseres i kategorien for urverdenens mer eksentriske klokker. På urskiven finner 12 små skulpturerte og graverte riddere i bronse, som fungerer som indekser. De 6,5 mm høye ridderne krever er posisjoner rundt «det runde bord», som er utført i svart jade. Fremstillingen av disse elementene er en svært tidkrevende prosess, og håndverkerne bruker en hel dag på produksjonen av kun én ridder. Ja, du leste riktig.

roger-dubuis-excaliber-knights-of-the-round-table-ii-2-2


ANNONSE


roger-dubuis-excaliber-knights-of-the-round-table-ii-3

På innsiden av den 45 mm store urkassen i hvitt gull, finner vi det selvtrekkende Roger Dubuis manufakturkaliber RD821. Urverket består av 172 komponenter, og har en gangreserve på rundt 48 timer. Det håndfinisherte RD821 er dessuten utstyrt med det prestisjefylte seglet «Poinçon de Genève«, som signaliserer både et høyt finish-nivå og er en forsikring for urets opphav.

roger-dubuis-rd821

Roger Dubuis Excalibur Knights of the Round Table II er tilgjengelig i 28 eksemplarer, og selges eksklusivt hos Roger Dubuis sine egne boutiqus. Listeprisen er satt til 268.000 amerikanske dollar før avgifter – ikke overraskende gitt håndverket som blir lagt ned i hvert eneste unike ur.


ANNONSE