Leses nå
Klar til snøen

Klar til snøen

Her er urene du kan møte mørketiden med.

Det er høst igjen. Tiden skrus snart tilbake – og vi får ytterligere 60 minutter å dra oss på om morgenen. Herlig. Høst og vinter betyr også auksjonstid. Her er et lite utvalg fra det store utland. Kanskje noe å kjøpe som julegave? Kanskje noe å kjøpe til seg selv.

Les forrige utgave av «Markedsbevegelser» her.

Heuer Solunar

Heuer Solunar. (Foto: Kaplans Auktioner)

Spesielt? Ja, utvilsomt. Men det er nettopp det som er artig med denne Heueren som svenske Kaplans skal selge i deres kommende auksjon. Med indikator for høy- og lavvann har du en komplikasjon de aller fleste ikke kan skilte med.

Les mer om uret og delta på auksjonen her.

Rolex Oyster Perpetual 6284

Rolex Oyster Perpetual 6284 . (Foto: HQ Milton)

Rimelige Rolexer er ikke alt for lett å komme over i disse hsyteriske dager. Selv referanser langt ned i katalogen har fått uventede løft. Denne Oyster Perpetualen holder dog enda en relativt lav profil – også prismessig. Med en flott patina og vaffel-mønstret skive kan du være sikker på at den gir minst like mye status som en Submariner med diamant-bezel på neste Klokkeriet-GTG – til godt under halvparten av prisen.

HQ Milton selger dette eksemplaret for halv-greie 4.550 dollar. Les mer om uret her.

Benrus Orbit Robot

Benrus Orbit Robot. (Foto: Rowing Blazers)

Ingen ting er som en god gammeldags cushion case. Denne Benrusen fra 1972 er intet unntak. Med sunburst-effekt på skiven og oransje visere er den en sikker vinner for å sprite opp en ellers mørk vinterhverdag.

Amerikanske Rowing Blazers selger dette eksemplaret for 895 dollar.

Les mer om uret her.

Sinn 103B kronograf

Sinn 103B. (Foto: Shuck the Oyster)

I lys av Sinns Basel-referanser kan det være artig å ta en titt i det tyske merkets arkiver. Og da vil du sansynligvis finne denne: 103B. Eksemplaret som Shuck the Oyster selger er nesten perfekt, men flott patina og skarp kasse. På innsiden tikker Valjoux 726. Med en kassediameter på 40 mm er den like relevant i dag som da den var ny på 60-tallet. Kjør!

Les mer om uret hos Shuck the Oyster her. Prisen er 7.500 euro.

Audermars Piguet Royal Oak mid-size

Audemars Piguet Royal Oak 14790BA. (Foto: Analog/Shift)

I høsten og vinterens kulde har ting en tendens til å krympe. Hvorfor ikke da komplementere deg selv med en Audemars Piguet Royal Oak i mid-size format (ref. 14790BA)? Denne gullklumpen på 35mm fra 90-tallet er snerten! Anerkjente AnalogShift er selgeren og uret virker å være i god stand alderen tatt i betraktning. Pris oppgir de ikke, men løsningen er bare e-post unna. Dog kan du regne med å spare en del mot den fullverdige størrelsen. Kanskje et kupp?

Les mer om uret her.

Breitling cockpit-ur

Breitling Wakmann ref. C-9196 (Foto: Bruun Rasmussen)

Danske Bruun Rasmussen kjører på med klokkeauksjon 23. oktober og blant de mange objektene er dette dashboard-uret fra Breitling. Perfekt for montering i veteranbilen, eller kanskje på skrivebordet? Greia er angivelig fra 70-tallet og ser ut til å være i god stand. Budgivingen er i skrivende stund på 3.000 danske kroner.

Les mer om uret og delta på auksjonen her.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!