Leses nå
Klar til snøen

Klar til snøen

Her er urene du kan møte mørketiden med.

Det er høst igjen. Tiden skrus snart tilbake – og vi får ytterligere 60 minutter å dra oss på om morgenen. Herlig. Høst og vinter betyr også auksjonstid. Her er et lite utvalg fra det store utland. Kanskje noe å kjøpe som julegave? Kanskje noe å kjøpe til seg selv.

Les forrige utgave av «Markedsbevegelser» her.

Heuer Solunar

Heuer Solunar. (Foto: Kaplans Auktioner)

Spesielt? Ja, utvilsomt. Men det er nettopp det som er artig med denne Heueren som svenske Kaplans skal selge i deres kommende auksjon. Med indikator for høy- og lavvann har du en komplikasjon de aller fleste ikke kan skilte med.

Les mer om uret og delta på auksjonen her.


ANNONSE


Rolex Oyster Perpetual 6284

Rolex Oyster Perpetual 6284 . (Foto: HQ Milton)

Rimelige Rolexer er ikke alt for lett å komme over i disse hsyteriske dager. Selv referanser langt ned i katalogen har fått uventede løft. Denne Oyster Perpetualen holder dog enda en relativt lav profil – også prismessig. Med en flott patina og vaffel-mønstret skive kan du være sikker på at den gir minst like mye status som en Submariner med diamant-bezel på neste Klokkeriet-GTG – til godt under halvparten av prisen.

HQ Milton selger dette eksemplaret for halv-greie 4.550 dollar. Les mer om uret her.

Benrus Orbit Robot

Benrus Orbit Robot. (Foto: Rowing Blazers)

Ingen ting er som en god gammeldags cushion case. Denne Benrusen fra 1972 er intet unntak. Med sunburst-effekt på skiven og oransje visere er den en sikker vinner for å sprite opp en ellers mørk vinterhverdag.

Amerikanske Rowing Blazers selger dette eksemplaret for 895 dollar.

Les mer om uret her.

Sinn 103B kronograf

Sinn 103B. (Foto: Shuck the Oyster)

I lys av Sinns Basel-referanser kan det være artig å ta en titt i det tyske merkets arkiver. Og da vil du sansynligvis finne denne: 103B. Eksemplaret som Shuck the Oyster selger er nesten perfekt, men flott patina og skarp kasse. På innsiden tikker Valjoux 726. Med en kassediameter på 40 mm er den like relevant i dag som da den var ny på 60-tallet. Kjør!

Les mer om uret hos Shuck the Oyster her. Prisen er 7.500 euro.

Audermars Piguet Royal Oak mid-size

Audemars Piguet Royal Oak 14790BA. (Foto: Analog/Shift)

I høsten og vinterens kulde har ting en tendens til å krympe. Hvorfor ikke da komplementere deg selv med en Audemars Piguet Royal Oak i mid-size format (ref. 14790BA)? Denne gullklumpen på 35mm fra 90-tallet er snerten! Anerkjente AnalogShift er selgeren og uret virker å være i god stand alderen tatt i betraktning. Pris oppgir de ikke, men løsningen er bare e-post unna. Dog kan du regne med å spare en del mot den fullverdige størrelsen. Kanskje et kupp?

Les mer om uret her.

Breitling cockpit-ur

Breitling Wakmann ref. C-9196 (Foto: Bruun Rasmussen)

Danske Bruun Rasmussen kjører på med klokkeauksjon 23. oktober og blant de mange objektene er dette dashboard-uret fra Breitling. Perfekt for montering i veteranbilen, eller kanskje på skrivebordet? Greia er angivelig fra 70-tallet og ser ut til å være i god stand. Budgivingen er i skrivende stund på 3.000 danske kroner.

Les mer om uret og delta på auksjonen her.


ANNONSE