Leses nå
Markedsbevegelser: Klar til høsten

Markedsbevegelser: Klar til høsten

Kribler det etter noe nytt nå som du har brukt sommerklokken konstant i et par måneder?

Det er bare å akseptere faktum: Sommeren er snart på vei til høst. Av med badebuksen, oransje gummiremmer og solbleika natoer. På med hvite adgangskort rundt halsen og dressur på armen. Her er en håndfull alternativer for «tilbake til hverdagen».

Longines 4179

(Foto: Rarebirds.de)

Tyskerne bak Rarebirds.de har altid noe kult vintage på lager. Denne gangen er intet unntak. I skrivende stund er det en Longines fra 1938 som pryder forsiden deres, med en upolert «step case», blånerte visere og original skive i klassisk Bauhaus-stil. Det er ikke rart at disse noen ganger blir gitt kallenavnet «Calatrava». Og med sine 35 mm er uret fortsatt relevant i dag. På innsiden tikker det legendarisk Longines-urverket 12.68z. Herlig!

Sjekk ut uret her. Prisen er 3.400 euro.

Lorenz kronograf

(Foto: Kaplans)

Hørt om merket Lorenz? Ikke jeg heller. Men en trenger ikke kjenne til merket for å se at dette er en snerten vintage-kronograf fra 70-tallet. Som så mange andre i samme kategori og tidsperiode er den utstyrt med Valjoux 7733. Den observante leser kan muligens også observere at denne Lorenzen deler både kasse og skive-layout med diverse andre merker, eksempelvis Tissot.

Uret selges til fastpris (3.690 sek) hos svenske Kaplans Auktioner. Du finner mer info her.


ANNONSE


Breitling Navitimer

(Foto: Bruun Rasmussen)

Det danske auksjonshuset Bruun Rasmussen avholder klokkeuaksjon i København 14. august. På listen står blant annet denne monstrøsiteten fra Breitlings designavdeling på 70-tallet. Hvis du synes Breitling lager store klokker den dag i dag, vennligst vurder denne – diameteren er på hele 49 mm. Kanskje ikke noe for deg som jobber i skjorte og dressjakke.

Les også...

Les mer om uret her. Estimatet er satt til 15.000 danske kroner (noe lavt).

Rolex-boks

For deg som liker slikt. Ankeret følger også med, slik at du kan gjøre det om til et superkult armbånd. Auksjoneres hos Kaplans.


ANNONSE