Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
LVMH Watch Week: Høydepunkter fra Hublot

LVMH Watch Week: Høydepunkter fra Hublot

I dag morges gikk startskuddet for den lille digitale klokkemessen LVMH Watch Week. Som fjorårets fysiske event med samme navn, er arrangementet et utstillingsvindu for årets første nyheter fra merkene Bulgari, Hublot og Zenith. Av de LVMH-eide merkene glimrer TAG Heuer med sitt fravær, men skal etter ryktene presentere noe stort den første uken i februar.

Tidssonen har den seneste tiden skrevet om noen førlanseringer fra Zenith (her og her), og har også plukket ut noen aktuelle nyheter fra Bulgari. Nå har turen kommet til Hublot.

Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire er neppe noe for alle og enhver – hverken med tanke på designen eller prisen. Modellen er basert på et nytt selvtrekkende tourbillon-verk, som nærmest svever på innsiden av kassen. HUB6035 har ikke bare «vanlige» skjeletterte komponenter, men tre av broene er utført i gjennomsiktig safirglass.

Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire. Bilde: Hublot.

Materialet har også funnet veien til den 45 mm store kassen, som er utført i orange safirglass. Resultatet er en oppsiktsvekkende (og knuselig) tolkning av Big Bang, som kun er tilgjengelig i 50 eksemplarer. Prisen? Den er satt til heftige 169.000 amerikanske dollar.

Big Bang Integral Ceramic er linjeutvidelse av fjorårets Big Bang med integrert lenke. Fremfor gull, stål eller titan, dreier det seg denne gangen om kasse, bezel og lenke av teknisk keramikk. Ikke helt uventet fra merket som på mange måter introduserte materialet i denne kategorien klokker med Big Bang i 2005.

Big Bang Integral Ceramic. Bilder: Hublot

Totalt er det snakk om tre nye referanser, som skilles av fargene blått, grått eller hvitt. Selv om det ikke dreier seg om de mest skrikende tonene, har Big Bang Integral definitivt blitt mer av et blikkfang. Kjenner vi Hublot-fansen rett er dette noe man neppe vil skremmes av. På innsiden av den 42 mm store kassen sitter Hublots egenproduserte kaliber HUB1280 med 72 timer gangreserve. De tre referansene har fått samme veiledende pris på 22.700 euro.

Classic Fusion Orlinski kommer nå i to nye referanser med blå eller svart keramisk kasse på 40 mm. Modellene bygger på Hublots samarbeid med den franske designeren og kunstneren Richard Orlinski, som 2017 har resultert i flere spesielle klokker.

Hublot Classic Fusion Orlinski. Bilder: Hublot.

Ikke overraskende byr de to nye klokkene på et spesielt kantet design, som vi har stiftet bekjentskap med gjennom de tidligere Orlinski-modellene. I likhet med de eksisterende referansene i titan og rødt gull, drives nye Classic Fusion Orlinski i keramikk av det selvtrekkende HUB1100. Tross navnet er det snakk om Hublots utgaver av det velkjente Sellita SW300-1. Veiledende pris er satt til 13.400 euro.

Mer informasjon er tilgjengelig på hublot.com.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!