Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Hublot Big Bang Integral

Hublot Big Bang Integral

Jon Henrik Haraldsen

15 år etter første «Big Bang» presenteres den polariserende modellen med integrert lenke.

Den er elsket og hatet – men har utvilsomt hatt en enorm innflytelse på hele klokkeverdenen. Da Hublot introduserte Big Bang i 2005, var den noe forfriskende og fremoverlent i en bransje som fortsatt var temmelig sidrumpet. Et moderne sporty design, nye materialer og materialkombinasjoner, samt markedsføring uten sidestykke.

Under denne ukens «LVMH Watch Week» i Dubai (LVMHs lett forvirrende «mini-Basel» til tross for bekreftet Baselworld-deltakelse) har Hublot presentert en ny vri på merkets moderne ikon. Som en markeringen av 15-årsjubileet for «originalen» på gummirem, presenteres Big Bang nå med integrert lenke.

Hublot Big Bang Integral i naturell titan. (Foto: Hublot)

Hublot Big Bang Integral byr på et redesignet eksteriør, som sikrer en sømløs overgang mellom kasse og lenke. Diameteren er på 42 mm, og i først omgang leveres klokken i naturell titan, rødt «King Gold» eller «All Black» titan. Big Bang-modellenes typiske sandwich-konstruksjon er opprettholdt, men kompositt-materialet har denne gangen måttet vike for massivt metall.

Urskiven og bezel er bortimot identiske med den eksisterende Big Bang Unico 42, men førstnevnte har nå fått indekser fremfor arabiske tall. En liten justering som bringer modellen nærmere «originalen» fra 2005. Ikke overraskende deles også urverket med Big Bang Unico 42, i form av Hublots egenproduserte kaliber HUB1280. Kronografverket er kolonnehjul-basert design med flyback-funksjon.

Enkelte vil nok tenke at Hublot dukker opp litt sent til festen – for sporty luksusklokker med integrert lenke var en av fjorårets store trender. Likevel er det et billig sleivspark, for Hublot har tilbudt lenker i mange år. Den relativt sett nye Big Bang på 42 mm, har imidlertid bare vært tilgjengelig med rem. I en tid hvor flere etterspør mindre klokker, virker det helt naturlig å også kunne tilby denne på metall.

Fakta og pris

Modell: Hublot Big Bang Integral
Diameter: 42 mm
Materiale: Titan / rødt gull / titan
Vannresistens: 100 ATM (100 m)

Urverk: HUB1280, egenprodusert
Type: Mekanisk, selvopptrekkende
Funksjoner: Timer, minutter, små sekunder; flyback-kronograf
Frekvens: 28.800 vph (4 Hertz)
Gangreserve: 72 timer

Lenke: Titan / rødt gull / titan

Veiledende pris: 20.700 euro (Titanium) / 49.900 euro (King Gold) / 21.900 euro (All Black)
Tilgjengelighet: Produksjonmodell / 500 eksemplarer (All Black)

Mer informasjon er tilgjengelig på hublot.com.

Titan, «King Gold» og «All Black» (titan). (Foto: Hublot)

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!