Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Geneva Watch Days 2021

Geneva Watch Days 2021

Den desentraliserte klokkemessen i Genève returnerer i august.

Forrige måned skrev Jørgen litt om Dubai Watch Week, som skal returnere i fysisk utgave 24. – 28. november. Nå ser det imidlertid ut til at arrangementet i Dubai ikke blir den eneste fysiske begivenheten på årets klokkekalender.

Denne uken ble det klart at fjorårets nye Geneva Watch Days vil arrangeres igjen fra 30. august til 3. september. Arrangementet kan best beskrives som en slags desentralisert klokkemesse, hvor deltakende merker inviterer til besøk og møter på hoteller, egne fabrikker og butikker i Genève og omegn.

Bilde: Geneva Watch Days

Geneva Watch Days ble etablert av Bulgari, Breitling De Bethune, Gerald Genta (det Bulgari-eide merket), Girard-Perregaux, H. Moser & Cie., MB&F, Ulysse Nardin og Urwerk. Disse initiativtakende aktørene utgjør en ideell organisasjon sammen med merkene Arnold & Son, Czapek, Doxa, Ferdinand Berthoud, Frederique Constant, Maurice Lacroix, Oris og Reuge. Utstillerlisten må dermed sies å være fyldig, om enn ikke utpreget aktuell for det norske markedet. Samtidig varsler arrangørene om at flere merker er i dialog om mulig deltakelse.

I hvilken grad det vil bli presentert noen nye klokker gjenstår å se. Mange av de deltakende merkene har allerede gjennomført større slipp, men en og annen lansering er nok å anse som en selvfølge. Primært handler nok Geneva Watch Days om å få oppleve årets nye klokker fysisk – og sakte men sikkert bevege seg tilbake mot normalen.

Tidssonen kommer til å følge arrangementet tett, og kommer tilbake med flere nyheter fra (eller om) Geneva Watch Days.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!