Leses nå
Dubai Watch Week 2021

Dubai Watch Week 2021

Håper å returnere med et fysisk event mot slutten av året.

En global pandemi har gjort antallet fysiske messer og klokkerelaterte eventer til en absolutt mangelvare både i 2020 og hittil i 2021. Om den positive trenden med gjenåpning av verden fortsetter, ser det imidlertid ut til at femte utgave av Dubai Watch Week (DWW) kan bli et av årets horologiske høydepunkt.

Tilbakeblikk fra Dubai Watch Week 2019. Bilde: DWW

Mot slutten av året, nærmere bestemt 24. – 28. november, er nemlig planen å igjen invitere prominente klokkemerker, kjente bransjenavn, journalister og influencere til Midt-Østen. Dersom det går som ønsket betyr det klokkespotting, lanseringer, paneldebatter, foredrag og kunnskapsutveksling for de som tar turen.

Femte utgave

Siden første utgave har Dubais egen klokkemesse, som strengt tatt er mer en kulturell plattform med fokus på kunnskapsutveksling enn en handelsmesse, stadig utviklet seg og blitt et viktig punkt i årskalenderen. Bak arrangementet står en av Midt-Østens aller største forhandlere av luksusklokker, Ahmed Seddiqi & Sons. De har tidligere fått med seg imponerende navn som Rolex, Tudor, A. Lange & Söhne, samt en rekke andre store og små merker og ikke minst, personligheter. Det betyr trolig, selv om årets program enda ikke er offentliggjort, at også årets klokkeuke vil by på meget prominente deltakere.

Dersom alt går etter planen vil dette bli den femte utgaven av Dubai Watch Week, og verdt å nevne er også at De Forente Arabiske Emirater (UAE) feirer 50 år i 2021, samt at den utsatte verdensmessen Dubai EXPO vil arrangeres samtidig. Det gir besøkende til regionen enda mer å oppleve, samtidig som Dubai Watch Week lover det hittil mest innholdsrike og inspirerende programmet noen gang, under fanen «Connecting, Creating and Celebrating».

Dersom situasjonen rundt korona tillater det, og du har planer om å være i Dubai det aktuelle tidsrommet kan det være vel verdt å sjekke ut programmet – og booke inn et besøk i kalenderen. Her vil det definitivt være mange horologiske godbiter å ta en nærmere titt på, samtidig som flere merker har hatt for vane å lansere nyheter og spesialutgaver under messen.

Mer informasjon på dubaiwatchweek.com og se også Jon Henriks bildeglimt fra messen tilbake i 2016.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!