Vårt daglige brød

Her i huset har vi anskaffet en brødform i støpejern. Det gir kanskje ikke like estetiske brød som de flotte runde, men har ellers fordelene til grytebrød og er veldig mye mer praktisk i matpakkene til barna :)
1753863548069.png

Det som har overrasket meg mest er hvor godt det holder seg. Vesentlig bedre enn de fleste butikkbrød, som man jo må anta at er tilsatt masse greier for at det skal holde lenge.
 
Her i huset har vi anskaffet en brødform i støpejern. Det gir kanskje ikke like estetiske brød som de flotte runde, men har ellers fordelene til grytebrød og er veldig mye mer praktisk i matpakkene til barna :)
Vis vedlegg 406128
Det som har overrasket meg mest er hvor godt det holder seg. Vesentlig bedre enn de fleste butikkbrød, som man jo må anta at er tilsatt masse greier for at det skal holde lenge.
Takk for tips. Bestiller asap.
 
  • Liker
Reaksjoner: Bøygen
Vi baker glutenfritt!
Men hveer gang, så får topplaget i brødet en luftlomme.
Har ikke bilde å vise til pr nå, men liksom øverste cm på brødet, under skorpen, får en 1 cm ish luftlomme.
Noen som har tips til å unngå dette?

Hilsen bake-noob
 
  • Liker
Reaksjoner: Tidssønnen