Kunsttråden

Får vel hilse tilbake med denne også da @Mulliner :)
77C215AD-A061-453F-B928-91C89F4FE3C9.jpeg
 
Som investeringsobjekt er det definitivt ikke noe å hoppe i taket over, men om om du liker motivet så er det bare å slå til - det viktigste er jo tross alt å kjøpe ting man liker ;)
 
Trenger litt hjelp til å finne kunst. Jeg og fruen har sett gjennom katalogene til de fleste gallerier og klarer ikke å finne noe vi begge liker. Det eneste vi enes om er Håkon Gullvåg. Men vi har allerede en del Gullvåg og ønsker å finne noe annet. Har dere noen forslag på kunstere som er i samme sjanger Gullvåg?
 
Dette er sikkert ikke for alle, men jeg gikk i klassen til Petter fra Guttetreker på u.skolen. Dette store(!) bildet pryder nå ene veggen i stua. Alle som kommer inn blir stående i flere minutter å finne detaljer som det er hundrevis av. I den ene etasjen på kontorlokalet til venstre kan man se en mann som ser porno på skjermen. Kan finne bedre bilder senere.

Vis vedlegg 200117
 
Kjøpte akkurat en original pastell-tegning av franskmannen Clement Thoby - for de av oss som har en indre pensjonist som liker landskapsmalerier har han definitivt THE SHIT, og ekstremt billig!

(bildet er mye mindre enn det ser ut på foto)

DSCN6823.JPG

inventaire-clement-thoby-joshua-trees-path-1_1500x.png