Kopier/fakes på Finn.no

Disse her var ganske så like:cool:

eBayISAPI.dll


eBayISAPI.dll


eBayISAPI.dll


http://cgi.ebay.com/SINN-AUTOMATIC-...573994452?pt=Wristwatches&hash=item43a78f49d4
http://cgi.ebay.com/IWC-AUTOMATIC-C...573996265?pt=Wristwatches&hash=item43a78f50e9
http://cgi.ebay.com/VINTAGE-HEUER-P...573996718?pt=Wristwatches&hash=item43a78f52ae
 
At skruene står forskjellig er nok fordi bildene på den eldste annonsen er hentet fra nettet.
 
Hvis selger er mye ute og reiser, er det kanskje ikke så rart hvis han lar leieboeren sin ta seg av de praktiske sidene ved salget.

Når det gjelder prisen, så var den helt grei, men "før" prisen var veldig i overkant. Hublot SuperB versjonene er ikke så dyre som Big-Bang. Du kan nok fint klare å gråmarkedsimportere en inn med mva til den prisen. Til og med med flyback.

Men det er en fin klokke. Til mer realistisk pris nå.
 
Postet samme annonse i går, posten over din..;) Og det er nok en fake Hublot.. Ser litt fishy ut, og han skal ha 4k eller bytte i Nixon (koster vel rundt 4k tror jeg).. Så er noe som skurrer der!

oopps.... var litt rask der, så ikke posten din over. :)

Men ja, er nok absolutt noe som skurrer, sist gang jeg sjekket var det en liten forskjell (i både kvalitet, urverk og pris) på Hublot og Nixon ;)
 
Det er definitivt en fake ja. Sendte mail til han, og han opplyser om at det er en kompis av han som skaffer dem. Kunne visstnok skaffe det meste innen "hublot". Han mente også at det var noen virkelig bra urverk som satt i dem:p Fortalte han da hvor mye jeg satte pris på sånn omsetting av klokker, og at jeg hadde forslag til hva en hammer kan brukes til, annet enn å slå spiker. Ble merkelig nok stille fra den fronten da...
 
Jeg har faktisk vært ute etter denne, sjekket et klipp på Youtube om falske Steelfish, og der poengterte de at på en ekte Breitling lenke er skruene flate og ikke runde i lenken. Denne har runde skruer og jeg mistenker derfor også sterkt at denne er fake.

Stemmer det ja, gravering på claspen er også ganske dårlige. Bezel og dato font stemmer heller ikke. Styr unna, er min mening ihvertfall !
 
Jeg tror det er viktig å huske at enkelte selgere faktisk selv tror at de har en ekte klokke de skal selge. De kan selv ha kjøpt klokken i god tro, men blitt lurt uten å oppdage det i etterkant.

Det er ikke alle som har et "kjærlighetsforhold" til klokker og som henger rundt på nettet til alle døgnets tider for å sjekke detaljer, bredder, lengder, type skruer, farger, gravering osv.
For mange er en klokke ganske enkelt en klokke. :D Brukes ikke klokken mer, legges den ganske enkelt ut for salg.