De andre er verre

Nå sliter jeg faktisk med å lese grunnet tårer i øynene. Jeg tenkte at dukkeforum var det sykeste jeg hadde sett så toppes det hele med dorullblogg. Hjelpes:p
Keep it coming.
 
At menneskeheten er på vei ned er det vel ikke lenger noen tvil om.
 
Ny trend?

Poste WS ved dorullbretten :p

Genialt ArthurF, jeg lo så jeg fikk tårer i øynene når jeg så dette! :D
 
Om man ikke ønser å kjøpe dokker, kan man jo alltid gjøre seg om til en pelskledd kosebamse selv?

thefurryforum

På forumets FAQ-side finnes blant annet denne forklaringen.

Are fursuits a sexual thing?

No, they aren't. Some furries do choose to use them for that purpose, but most people just enjoy dressing up and walking around town or at conventions.

Det var jo betryggende.

Ellers finnes det også et forum for mennesker i vekst:

BigGuts Heldigvis virker det som man må registrere seg for å se bilder, så dere skal få slippe link til "dagens vom"-tråd.
 
  • Liker
Reaksjoner: Hvalrossen
Sistnevnte der minner meg om noe Tommy Steine fikk påskrevet passet når han var med i Roast - at han gikk opp i vekt bevist for å øke mengden Tommy Steine i verden siden han selv synes han var så fantastisk.
 
Hahahaha! Lenge siden jeg har ledd så mye som etter å ha lest gjennom dorullbrett-bloggen! :D
 
Det der var jo stilig. Herlig når folk med skikkelige psykoser går i det kreative hjørnet. :p
 
Vil si at Hi-Fi-miljøet er like skrudd som klokke-miljøet.. Å bruke et par hundre tusen på ledninger er galskap, og verre blir det når de må "spille inn" nevnte kabler.
 
  • Liker
Reaksjoner: Hvalrossen
heldigvis er vi mindre utsatt for placebo blant klokkefolket, vi har bare rasjonelle og målbare vurderingskriterier :mrgreen:
 
Bumper denne tråden da jeg ble mildt sagt sjokkert over et uskyldig Google søk.

For at dere ikke skal misforstå meg så var jeg på jakt etter en GasGasBones strap (velcro strap til Submarineren min). Så da er det vel naturlig å skrive inn "GasGasBones" i søkefeltet på Google. Det ga meg bare flere linker til tråder om disse remmene på diverse klokkeforum. Gikk inn på bl.a. TZ-UK uten å bli så veldig klok. I skrivende stund slår det meg at jeg laget en tråd her inne. Den skal jeg lete opp pronto når innlegget er ferdig.

Ok.. Så GasGasBones i Google ga lite hjelp. Så da skrev jeg inn "Where to buy velcro straps" i Google sitt søkefelt. Scrollet meg nedover siden i håp om å finne hjemmesiden til mr. GGB. Åh hva ser jeg som link nr.8 på siden?

Velcro strap - Penis Forum :eek:

I min naive tro så regnet jeg med "penis" var noe lingo for noe annet, men neida. Her har vi et eget forum dedikert til... Ja... Om nysjerrigheten seirer (noe jeg tror den vil gjøre) så finner dere ut av det :p

Det er faen så gale! Dette gruser dorull brettens forum i sjanger "mest patetiske forum"!

Vet faktisk ikke om jeg er så keen på en velcro strap lengre.. Mistet liksom lysten... På ein måda...! :?
 
I min naive tro så regnet jeg med "penis" var noe lingo for noe annet, men neida. Her har vi et eget forum dedikert til... Ja... Om nysjerrigheten seirer (noe jeg tror den vil gjøre) så finner dere ut av det :p

Det er faen så gale! Dette gruser dorull brettens forum i sjanger "mest patetiske forum"!

47.200 medlemmer! :D
 
Opplevde noe lignende her forleden. Jeg tenkte at "High school amateurgirls cumshot compilation" må jo være lingo for noe klokkerelatert, for jeg hadde jo bare søkt på "watch porno". Skal si det ble rabalder når fruen plutselig kom inn:rolleyes::rolleyes::rolleyes: