Nylig innhold av Viceroy

  1. V

    Rolexcafé – løst og fast om Rolex

    Var i grunnen det jeg fryktet ja. Fantastisk fin klokke da!
  2. V

    Rolexcafé – løst og fast om Rolex

    Er det noen her inne som vet hvordan tilgangen på Oyster Perpetual med hvit skive (36mm eller 39mm) er om dagen? Jo flere bilder jeg ser jo mer lyst får jeg på en.
  3. V

    Dagens trening

    Var nettopp ute å løp rundt 3km, startet å løpe en 3-4 ganger i uken for en 2-3 uker siden, og er fortsatt i grusomt dårlig form, så holder meg rundt 3-4km med meget moderat fart enn så lenge, men merker at jeg klarer å løpe lenger og raskere for omtrent hver tur. Det er i alle fall artig da.
  4. V

    Klokkeplaner for 2017

    Får bare mer og mer lyst på en SD4K. Ser dog relativt urealistisk ut i 2017 pga. studentøkonomi, så blir forhåpentligvis en gave til meg selv når jeg er ferdig med Bacheloren i 2018.
  5. V

    Baselworld 2017 23-30 mars

    Two-tone Daytona C kanskje? Ser for meg at den kan bli flott.
  6. V

    Tips/Kjøpsråd klokke til 15000 KR

    Sjekk ut Oris, burde være mulig å få tak i en Aquis eller en Sixty-five innenfor budsjettet ditt.
  7. V

    Til forsvar av Rolexkulturen!

    Gratulerer! Hadde jeg hatt råd hadde jeg kjøpt en sånn omgående. Definitivt øverst på listen for tiden.
  8. V

    Hva er din realistiske grail?

    Per idag som fattig student er det No-Date Sub eller SD4K som står høyst på listen, men jeg finner meg selv oftere og oftere å sjekke priser på Panerai om dagen...
  9. V

    Øl

    Hmm, mener å huske den koster 350 på Café Sara, men er en stund siden jeg har sett på ølmenyen der.
  10. V

    Øl

    Var dette på Café Sara? Har sett den på ølmenyen, og har alltid lyst å bestille en, men er stort sett kun innom der rett før eller etter en tur på byen, og det har ikke slått meg som den optimale settingen.
  11. V

    Bilspotting

    Alfa Romeo Spider utenfor Bunnprisen på Fagerborg idag, dæven for en flott bil. Kommer fra en Alfa-familie så det var ekstra stas. Tror muligens han som kjørte hadde en Datejust på armen også men det var verre å spotte.
  12. V

    F.P.Journe-tråden

    Ny Reference Points fra Hodinkee, denne gangen om F.P. Journe tourbillon, med mannen selv: https://www.hodinkee.com/articles/reference-points-fp-journe-tourbillon
  13. V

    Klokkespotting

    Oris Divers Sixty-Five (40mm med lyseblå skive) på toget mellom Lysaker og Oslo i kveld, pluss en helgull GMT på Jubilee på Bislett kebab.
  14. V

    Klokkecafé – løst og fast om klokker

    Har falt litt for den gamle Vostoken min igjen, men har lyst å jazze den opp litt med ny bezel. Noen som har erfaringer? Hvor kan jeg kjøpe fra og lignende?
  15. V

    Bilspotting

    Spotta en BMW i8 utenfor BI I Nydalen idag. Trodde jeg fikk et bilde men finner det ikke igjen på telefonen. Stilig bil uansett.