Leses nå
Årets mest leste saker – del 2

Årets mest leste saker – del 2

Fem andre saker som fenget Tidssonens lesere i 2019.

Tiden før julaften er ikke da det surfes mest på klokker, men nå har forhåpentligvis alle våre lesere fått både hvilepuls og skikkelig romjulsstemning. Før vi sier takk og farvel til 2019, benytter vi anledningen til et tilbakeblikk på årets ti mest populære saker Tidssonen.no – presentert i to deler og tilfeldig rekkefølge.

Første del finner du her.


6. Klokkespotting: Oslo Watch Fair

Foto: Nicolai Giil

Oslo Watch Fair står definitivt som et av klokkeårets høydepunkter. Åpningskvelden var en fantastisk kombinasjon av flotte klokker, herlige mennesker (ja, Tidssonen-brukere var godt representert på gjestelisten) og noe godt i glasset. Vi benyttet anledningen til å knipse noen bilder av klokkene utenfor monterne – eller mer konkret på gjestenes håndledd.

Les hele artikkelen her.


ANNONSE7. Seiko relanserer en legendarisk dykkerklokke

Foto: Seiko

Dykkerklokken fra Seiko vi nevnte i del 1, ble faktisk relansert under årets Baselworld. Returen til «Captain Willard» ble mottatt med stor interesse, og artikkelen Nicolai skrev fra Tidssonens midlertidige kontor i Basel er blant årets mest leste.

Les hele artikkelen her.


8. Dykkerklokkebonanza hos Kaplans

Foto: Kaplans Auktioner

Et større fokus på auksjoner er noe som har kjennetegnet Tidssonen i 2019. Da svenske Kaplans klinket til med en auksjon med fokus på dykkerklokker, plukket vi ut noen favoritter blant de 92 objektene som skulle under hammeren. Auksjonen er for lengst overstått, men de utvalgte godbitene kan være til inspirasjon.

Les hele artikkelen her.


9. Klokkespotting: John Mayer med G-Shock Mudmaster

Foto: Instagram / @johnmayer

For folk flest er John Mayer kjent som gitarspillende kjekkas. Blant klokkeinteresserte er han kjent som en connoisseur med en svakhet for Tiffany-signerte Patek Philippe og vintage Rolex. Da musikeren gjestet Oslo i oktober, var det imidlertid noe helt annet som var å se på håndleddet hans.

Les hele artikkelen her.


10. Omega lanserer Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary LE

Foto: Omega SA

50-årsjubileet for månelandingen i 1969 var en anledning Omega ønsket å feire. Resultatet var en ny spesialmodell i 6.969 eksemplarer, med noe vintage-inspirasjon samt en solid dose glitter og glam. Ingen klassisk skjønnhet, men en klokke som likevel fikk hjertet til å banke hos mange Speedy-fans.

Les hele artikkelen her.ANNONSE