Leses nå
John Mayer med G-Shock Mudmaster GG-B100

John Mayer med G-Shock Mudmaster GG-B100

John Mayer rocket Oslo med Casios nyeste tøffing på håndleddet.

Klokkeinteressen til musikeren John Mayer er langt i fra noen hemmelighet. Setter man sammen puslespillet fra små hint i sosiale medier, intervjuer og prat i bransjen, dannes et bilde av en seriøs og dedikert samler og entusiast. La oss heller ikke glemme skriveriene og videoopptredene hans på det amerikanske klokkenettstedet Hodinkee, hvor han ved flere anledninger har delt sine tanker om klokkehobbyen og bransjen.

John Mayer med en Rolex på bund-rem i 2007. (Foto: maveric2003 / Eric Chan)

I går kveld inntok Mayer Oslo Spektrum, som en del av en verdensturné som vil avsluttes i Mexico den 19. januar. Etter konserten delte artisten bilder fra showet på Instagram og Facebook, hvor en aktuell klokke dukket opp på Mayers håndledd:

Denne gangen har Mayer latt de mekaniske klokkene ligge igjen i boksen til fordel for Casios nyeste råtass, G-Shock Mudmaster GG-B100. Klokken var ikke bare blant undertegnedes favoritt fra årets Baselworld (les vår intro av den her), men går for tiden på rundgang mellom forummedlemmer i Tidssonens G-SHOCK Passaround.

Les også...

Valget av klokke er kanskje litt overraskende, men slettes ikke sjokkerende. Som jeg har sagt flere ganger tidligere – selv i de mest eventyrlige klokkesamlinger finnes det som regel minst én G-SHOCK.


ANNONSE