Leses nå
Tidemann Luxury Watches blir forhandler av Gorilla Watches

Tidemann Luxury Watches blir forhandler av Gorilla Watches

Tidemann Luxury Watches styrker posisjonen som landets spesialist på alternative luksusklokker.

I bildeskjønne omgivelser på Fornebu Hovedgård har Tidemann Luxury Watches etablert seg som Norges eneste forhandler av de eksklusive nisjemerkene Bianchet, Cyrus, Czapek, Moritz Grossmann, Roger Dubuis og Speake-Marin.

Inngangsprisen til klokkene i Tidemanns merkeportefølje er godt nord for 100.000 kroner, men dette ønsker forhandleren på Fornebu nå å gjøre noe med.

– Vi har lenge vært på utkikk etter et innstegsmerke, som er tro mot vår filosofi om å tilby klokkemerker med lav produksjon og høy kvalitet. Med Gorilla Watches får vi akkurat det, sier Robin Junge, partner i Tidemann Luxury Watches.

Robin Junge i Tidemann Luxury Watches. Foto: Arne Helme / Tidemann Luxury Watches

Han beskriver Gorilla Watches som et annerledes merke, hvor klassiske egenskaper er tonet ned til fordel for tøft moderne design, som tiltrekker seg oppmerksomhet og skiller seg ut fra mengden.


ANNONSE


Muskelbiler og moderne materialer

Gorilla Watches ble etablert i Sveits i 2016, men er ikke ditt typiske mikromerke av 2010-årene. Bak selskapet står Octavio Garcia og Lukas Gopp – to produktdesignere som frem til 2015 var henholdsvis Chief Artistic Officer og Senior Designer & Department Manager for Audemars Piguet.

Tross bakgrunnen fra den prestisjetunge sveitseren er Gorilla et helt annet beist. Inspirasjonen bak de bestselgende kolleksjonene Fastback og Fastback GT er amerikanske muskelbiler fra 60- og 70-tallet – men likevel utført i moderne materialer som karbonfiber, keramikk og titan.

Et utvalg Gorilla Watches. Foto: Arne Helme / Tidemann Luxury Watches

Til Tidssonen opplyses det om at prisene vil starte fra 12.500 kroner for Fastback, mens Fastback GT får en startpris på 18.900 kroner.

Mer kompliserte modeller som Drift og Thunderbolt tikker inn på henholdsvis 66.900 og 116.900 kroner. Førstnevnte er en særegen tolkning av «vandrende timer», mens sistnevnte er en kronograf.

Nettbutikk og lanseringsfest

nettsidene til Tidemann Luxury Watches kan man se at informasjon om modeller og priser allerede er tilgjengelig, men i følge Robin Junge kommer det mer.

– Vi jobber med en nettbutikk som skal være klar i løpet av april. Der vil også Gorilla være representert, sammen med våre øvrige merker. Vil kommer også til å invitere til et pre-launch event for Gorilla den 24. mai på Fornebu, og alle interesserte må selvfølgelig bare ta kontakt.

Junge røper samtidig at det også planlegges et større arrangement til høsten, hvor klokkegründerne Garcia og Gopp er ventet på et sjeldent norgesbesøk.


ANNONSE